nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Kikapott és hatodik lett az 1. FCV

A tartalékos Veszprém 4-1-re kikapott a Dunaferr vendégeként a futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában.

Az első osztályú futsal-bajnokság alapszakaszának utolsó körében a negyedik helyen álló Dunaferrhez látogatott a Veszprém. Az már korábban eldőlt, hogy a mienk három pontot visznek magukkal a rájátszásba, az azonban még kérdéses volt, hogy a Nyírgyulaj vagy az. 1. FCV szerzi meg az ötödik helyet.

A bakonyiak sérülés miatt továbbra sem számíthattak Boromisza Gábor és Tar Tamás játékára, Tatai József pedig eltiltás miatt nem léphetett pályára (a házi gólkirály az előző körben begyűjtötte ötödik sárga lapját). Madarász János vezetőedző a találkozó előtt elmondta: ezúttal azokra számít, akik az eddigiek során kevesebb szerepet kaptak.

A házigazda kezdte jobban a találkozót: Pál már a 3. percben vezetést szerzett, Schrancz pedig megduplázta az előnyt a játékrész derekánál. A szünet előtt aztán – Bognár jóvoltából – szépített a Veszprém (2-1).

A második felvonásban is az újvárosiak akarta érvényesült: Schrancz a 26. percben már másodszor volt eredményes, Pál pedig kettővel a lefújás előtt lőtt másodszor a hálóba (4-2).

Mivel a nyírségiek 3-2-re nyert az Aramis vendégeként, övék lett az ötödik hely. A hatodik Veszprém a rájátszásban így a Rába ETO-val, a Haladással, az Aramisszal és a Bőnnyel mérkőzik meg.

Futsal NB I, alapszakasz, 18. (utolsó) forduló:
Dunaferr–1. FC Veszprém 4-1 (2-1)
Dunaújváros, vezette: Farkas (Zimonyi, Kovács).
Dunaferr: Rigó – Fridrich, Szeghy, Pál, Varga Cs. Csere: Cseresnyés, Reveland (kapusok), Németh P., Schrancz, Boldizsár, Fekete, Oroszi, Csányi. Vezetőedző: Takó Csaba.
Veszprém: Schmidmajer – Kellner, Püspök, Apatini, Bencsik. Csere: Spandler (kapus), Fehér, Ruzicska, Boromisza D., Varga Á., Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Pál (3., 38.), Schrancz (10., 26.), ill. Bognár P. (16.).

Forrás: vehirsport.hu

2018. március 20. 9:53