Kikapott és hatodik lett az 1. FCV

A tartalékos Veszprém 4-1-re kikapott a Dunaferr vendégeként a futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában.

Az első osztályú futsal-bajnokság alapszakaszának utolsó körében a negyedik helyen álló Dunaferrhez látogatott a Veszprém. Az már korábban eldőlt, hogy a mienk három pontot visznek magukkal a rájátszásba, az azonban még kérdéses volt, hogy a Nyírgyulaj vagy az. 1. FCV szerzi meg az ötödik helyet.

A bakonyiak sérülés miatt továbbra sem számíthattak Boromisza Gábor és Tar Tamás játékára, Tatai József pedig eltiltás miatt nem léphetett pályára (a házi gólkirály az előző körben begyűjtötte ötödik sárga lapját). Madarász János vezetőedző a találkozó előtt elmondta: ezúttal azokra számít, akik az eddigiek során kevesebb szerepet kaptak.

A házigazda kezdte jobban a találkozót: Pál már a 3. percben vezetést szerzett, Schrancz pedig megduplázta az előnyt a játékrész derekánál. A szünet előtt aztán – Bognár jóvoltából – szépített a Veszprém (2-1).

A második felvonásban is az újvárosiak akarta érvényesült: Schrancz a 26. percben már másodszor volt eredményes, Pál pedig kettővel a lefújás előtt lőtt másodszor a hálóba (4-2).

Mivel a nyírségiek 3-2-re nyert az Aramis vendégeként, övék lett az ötödik hely. A hatodik Veszprém a rájátszásban így a Rába ETO-val, a Haladással, az Aramisszal és a Bőnnyel mérkőzik meg.

Futsal NB I, alapszakasz, 18. (utolsó) forduló:
Dunaferr–1. FC Veszprém 4-1 (2-1)
Dunaújváros, vezette: Farkas (Zimonyi, Kovács).
Dunaferr: Rigó – Fridrich, Szeghy, Pál, Varga Cs. Csere: Cseresnyés, Reveland (kapusok), Németh P., Schrancz, Boldizsár, Fekete, Oroszi, Csányi. Vezetőedző: Takó Csaba.
Veszprém: Schmidmajer – Kellner, Püspök, Apatini, Bencsik. Csere: Spandler (kapus), Fehér, Ruzicska, Boromisza D., Varga Á., Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Pál (3., 38.), Schrancz (10., 26.), ill. Bognár P. (16.).

Forrás: vehirsport.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2018. március 20. 9:53