nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

A cél a hibátlan hazai mérleg megtartása

Tovább őrizné százszázalékos hazai teljesítményét a futsal NB I-ben a Veszprém, amely kedden (19.00) a jó erőkből álló Haladást látja vendégül.

Az 1. Futsal Club Veszprém legutóbb december 15-én lépett pályára az első osztályban, amikor is meglepetésre alulmaradt a Debrecen otthonában. A gárda egy hét pihenőt kapott, s már karácsony előtt edzésbe állt. A stáb előbb a fizikai munkára fektette a hangsúlyt, majd a játékelemeket csiszolta tovább a társaság.

A szokott időponttól eltérően kedden (19.00) vívják hazai bajnokijukat a bakonyiak, a találkozót ugyanis élőben közvetíti az M4 Sport. A mieink ellenfele az a Szombathely lesz, amely a zajló kiírásban oda-vissza legyőzte a címvédő Győrt. A Haladás előnye három pont a veszprémiek előtt, tehát Tatai Józsefék győzelmük esetén utolérnék riválisukat. A hazai pálya előnye az 1. FCV mellett szólhat, hiszen eddigi négy találkozóját – sorrendben a Debrecen, a Nyírgyulaj, a Dunaferr és az Aramis ellen – egyaránt megnyerte a Március 15. utcai csarnokban.

– A Haladás egy nagyon masszív, gyors csapat, de bízunk benne, hogy ezúttal sem szakad meg a remek hazai szériánk. Ezeken a mérkőzéseken mindig az dönt, hogy melyik együttes él jobban a lehetőségeivel. Úgy vélem, így lesz ez most is. Remélem, hogy a közönségünk mellett a tévénézőknek is meg tudjuk mutatni, hogy jó teljesítményre vagyunk képesek. Nehéz feladat előtt állunk, de ebben a bajnokságban nincsen lehetetlen kategória, bárki legyőzhet bárkit – húzta alá Madarász Jánosvezetőedző a vehirsport.hu érdeklődésére.

A szakember elismerte, továbbra is a kétarcúság jellemzi csapatát. Mint fogalmazott, ezúttal is kérdés, hogy milyen lábbal kelnek majd fel a játékosai.

Rossz hír, hogy Boromisza Gábor térdsérülést szenvedett az egyik edzésen, így ő nem segíthet a vasiak ellen.

Balassa Gergő
2018. január 10. 11:12