nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Langyos, de megérdemelt győzelem az Aramis ellen

A játék képe alapján sima győzelmet aratott csapatunk fővárosi vetélytársa ellen, mégis maradt bennünk hiányérzet.

Hullámzó játékot produkált mindkét csapat, az NB II nyugati csoportjában. Ezt a gólok száma is hűen tükrözi. Az első találatra egészen a 14. percig kellett várni a havazás ellenére szép számmal kilátogató szurkolóknak. Ekkor egy szép támadáskombináció végén Hazuga Soma talált a kapuba. a következő találat is az ő nevéhez fűződik, amikor egy jogos bütetőt értékesített magabiztosan. Ekkor egy fokozattal feljebb kapcsoltunk, aminek az eredménye újabb találat lett, Vas Feri jóvoltából. A félidei végeredmény 3:0, így megnyugtató előnnyel mehettünk pihenőre.
A második játékrészben sem tudtunk a játék ritmusán változtatni, keveset birtokoltuk a labdát. A vendégcsapat mindent feltéve egy lapra mezőnyjátékost hozott be a kapus helyett, és így 5 a 4 ellen igyekeztek támadásokat vezetni a gól reményében. Szerencsére kapusunk Sárdi Máté (Kasza Viktorral egyetemben) kiválóan teljesített a kapuban. A kapuslevitel megbosszulta magát és a 35. percben Vas Feri beállította a mérkőzés végeredményét.

A 4:0 arányban megnyert mérkőzésen a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben a fiatal, szép eredmények előtt álló Aramis ellen. Részünkről azonban sokkal több kell, mert most kezdődik az alapszakasz véghajrára és ennél csak nehezebb ellenfelek következnek! Bízva csapatunkban a jövő héten, ismét hazai pályán mutathatjuk meg igazi énünket az ELTE ellen.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Tar Tamás, Vas Ferenc
Csere: Sárdi Máté, Jakab László, Pálfi Róbert, Korcsmár István, Hazuga Soma, Vingelman Tamás, Véber Balázs

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

18. forduló eredményei

Rajki Tamás
2012. február 6. 22:26