Tapadnának az élmezőnyre

A veszprémi futsalcsapat hétfőn (18.30) a bajnokságban vágna vissza az Aramisnak a kupabúcsúért.

Ahogyan arról a vehirsport.hu is beszámolt, az 1. FCV a hét elején drámai csatában búcsúzott a Magyar Kupa idei küzdelmeitől az Aramis otthonában.

– Nehézségekkel küszködtünk a kupameccs előtt. Aztán amikor megláttuk, hogy az ellenfél kerete is meglehetősen foghíjas, azt mondtam a bemelegítésnél a fiúknak, hogy illene nyernünk. Jól is kezdtünk, elmentünk három góllal, utána azonban hanyag hozzáállást és rengeteg taktikai hibát láttam a srácoktól – elemezte a 6-5-re végző találkozót a veszprémiek trénere, Madarász János, aki nem titkolta: Budaörsről hazatérve óriási fejmosást tartott játékosainak.

Hogy mennyire hatottak az intelmek, hétfőn (18.30) kiderül, hiszen ezúttal az NB I-ben csapnak össze a felek – ez lesz a mieink idei utolsó hazai fellépése.

– Úgy érzem, hogy a fiúk megértették a kéréseimet, hiszen remek hozzáállással készülnek. Remélem, hogy átérezték a helyzetünket, s szenvedéllyel telve fognak pályára lépni. Több szempontból is fontos a találkozó, hiszen tapadhatunk az élmezőnyre, s a becsületünket is visszaszerezhetjük. Azt szeretném, hogy negyven percen keresztül felszántsák a parkettát – nyomatékosította a mester.

Az előző két találkozóra „reaktivált” Boromisza Gábor ezúttal is ott lesz a pályán. Úgy tudjuk, hamarosan eldől, hogy a technikás játékos teremben, avagy nagypályán folytatja pályafutását.

A 10. fordulóban a tabella első négy helyezettje egymás ellen meccsel: a Berettyóújfalu a Dunaferrt, a Rába ETO pedig a Haladást fogadja. Az ötödik helyen álló Veszprém győzelme esetén közelebb lopódzhatna az élbolyhoz.

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2017. december 11. 16:09