nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Tapadnának az élmezőnyre

A veszprémi futsalcsapat hétfőn (18.30) a bajnokságban vágna vissza az Aramisnak a kupabúcsúért.

Ahogyan arról a vehirsport.hu is beszámolt, az 1. FCV a hét elején drámai csatában búcsúzott a Magyar Kupa idei küzdelmeitől az Aramis otthonában.

– Nehézségekkel küszködtünk a kupameccs előtt. Aztán amikor megláttuk, hogy az ellenfél kerete is meglehetősen foghíjas, azt mondtam a bemelegítésnél a fiúknak, hogy illene nyernünk. Jól is kezdtünk, elmentünk három góllal, utána azonban hanyag hozzáállást és rengeteg taktikai hibát láttam a srácoktól – elemezte a 6-5-re végző találkozót a veszprémiek trénere, Madarász János, aki nem titkolta: Budaörsről hazatérve óriási fejmosást tartott játékosainak.

Hogy mennyire hatottak az intelmek, hétfőn (18.30) kiderül, hiszen ezúttal az NB I-ben csapnak össze a felek – ez lesz a mieink idei utolsó hazai fellépése.

– Úgy érzem, hogy a fiúk megértették a kéréseimet, hiszen remek hozzáállással készülnek. Remélem, hogy átérezték a helyzetünket, s szenvedéllyel telve fognak pályára lépni. Több szempontból is fontos a találkozó, hiszen tapadhatunk az élmezőnyre, s a becsületünket is visszaszerezhetjük. Azt szeretném, hogy negyven percen keresztül felszántsák a parkettát – nyomatékosította a mester.

Az előző két találkozóra „reaktivált” Boromisza Gábor ezúttal is ott lesz a pályán. Úgy tudjuk, hamarosan eldől, hogy a technikás játékos teremben, avagy nagypályán folytatja pályafutását.

A 10. fordulóban a tabella első négy helyezettje egymás ellen meccsel: a Berettyóújfalu a Dunaferrt, a Rába ETO pedig a Haladást fogadja. Az ötödik helyen álló Veszprém győzelme esetén közelebb lopódzhatna az élbolyhoz.

Balassa Gergő
2017. december 11. 16:09