nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
tegnap
#együttdobban

Profiktól leshették el a foci alapjait az ovisok

Ezúttal is nagy sikert aratott a Szilágyi Mikulás-focitornája: fáradhatatlan, önfeledt lelkesedéssel focizták végig a programot a veszprémi óvodások.

A veszprémi Szilágyi iskola kedd délután rendezte meg lassan hagyománnyá érő Mikulás-focitornáját, amelyre ezúttal is a legkisebbeket várták. Nyolc veszprémi óvoda növendékei próbálták ki magukat a különböző ügyességfejlesztő pályákon, melyeket az intézmény pedagógusai állítottak össze a II. János Pál Pápa Sportcsarnokban.

Halmay György, a Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola igazgatója köszöntőjében kiemelte, a rendezvény az intézmény sportbarát filozófiáját hivatott hirdetni, amely remek alkalom arra is, hogy az idelátogató szülők jobban megismerjék az iskolát.

Ezután csoportokba osztották a fiatalokat, akik állomásról állomásra érve ismerkedhettek meg a sportág alapmozgásait fejlesztő gyakorlatokkal. A kicsik komoly koncentrációval és fegyelemmel tanultak városunk első osztályú futsalcsapatának, az 1. Futsal Club Veszprém alakulatának játékosaitól, s minden sikeres megmozdulást önfeledt mosolygással nyugtáztak. A rendezvény végén a Mikulás is hagyott egy kis ajándékot a kicsiknek, a jól megérdemelt csokoládékat a szervezők osztottak ki a lurkóknak.

Balassa Gergő
2017. december 7. 9:17