Futsaldráma Budaörsön

A Veszprém már 4-1-re is vezetett, ám az Aramis egy perccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített, a ráadás utolsó percében pedig a győztes gólt is megszerezte. A Veszprém így búcsúzott a Magyar Kupától.

Már a legjobb harminckét együttes között is nehéz feladat, a szintén NB I-es Aramis együttese várt a veszprémiekre a Magyar Kupában. Ráadásul idegenben, de ez cseppet sem zavarta a Madarász-csapatot, amely Tatai és Boromisza Dániel góljaival magabiztosan hozta az első felvonást (0-2).

A térfélcsere után Póta szépített, amire újabb két találattal felelt a Veszprém – ezúttal is Tatai és Boromisza Dániel talált be (1-4). A hazaiak azonban nem tekintették lefutottnak a párharcot, Bognár Bence gyorsan szépített, majd a 35. percben Büki is betalált. S ezzel még nem volt vége, Büki ugyanis egy perccel a rendes játékidő vége előtt egalizált (4-4).

Négy perc telt el a ráadás első feléből, amikor Büki már a harmadik góljánál járt, amivel együttes átvette a vezetést. Erre válaszolt azonnal Tatai, aki így szintén mesterhármasig jutott. Úgy tűnt, hogy büntetőpárbaj fog dönteni a továbbjutásról, ám Póta az utolsó percben mindnet eldöntött (6-5).

Az Aramis továbbment a nyolcaddöntőbe, az 1. FCV búcsúzott a sorozattól. A két gárda hétfőn (18.30) ismét összecsap a Március 15. utcai csarnokban, ezúttal a bajnokságban.

Futsal Magyar Kupa, 2. forduló:
Aramis SE–1. FC Veszprém 6-5 (0-2)
Budaörsi Városi Sportcsarnok, vezette: Gál (Juhász, Tamási).
Aramis: Soós – Szabó Á., Póta, Sivák, Boznánszky. Csere: Hegedűs (kapus), Kulcsár, Fekete O., Fekete M., Büki, Frankovszky, Bognár B., Gál. Vezetőedző: Frank Tamás.
Veszprém: Spandler – Tatai, Fehér, Tar, Boromisza D. Csere: Schmidmajer (kapus), Ruzicska, Apatini, Püspök, Boromisza G., Kellner, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Póta (23., 50.), Bognár (32.), Büki (35., 39., 44.), ill. Tatai (5., 26., 44.), Boromisza D. (17., 31.).
Piros lap: Boznánszky (31.), Gál (38.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2017. december 5. 10:22