Utolsó perces góllal vesztett az 1. FCV

Úgy tűnt, hogy nem esik gól a Bőny–Veszprém első osztályú futsal-bajnokin, azonban az utolsó percben – Püspök kiállítása után – berúgta a győztes gólt a sereghajtó Bőny.

A válogatott programja miatt két hét szünet után folytatta szereplését az NB I-ben a Veszprém, amely hétfő este a sereghajtó, eddigi hat találkozóját egyaránt elveszítő Bőnyhöz utazott. A találkozó esélyesei tehát a bakonyiak voltak, akik három győzelmükkel és négy vereségükkel a tabella ötödik helyéről várták az ütközetet.

[Egy gól döntött, az 1. FCV alulmaradt (archív fotó)]

A papírformát azonban ezúttal nem sikerült igazolni, kiegyenlített csatát vívtak a felek a győri Magvassy csarnokban. Mindkét gárda kialakította a maga a helyzeteit, de Spandler és az egykori győri Matkovics is biztosan őrizte portáját.

Egészen az utolsó percig érintetlenek maradtak a kapuk. Ekkor Püspök piros lapot kapott, a Bőny pedig lehozta kapusát, így öt a három ellen támadhatott. A veszprémiek hősiesen védekeztek kettős emberhátrányban, ám Bogyót végül nem tudták megakadályozni a gólszerzésben (1-0).

A kisalföldiek így megszerezték első pontjaikat, a mieink egy hét múlva hazai pályán javíthatnak a Dunaferr ellen.

Futsal NB I, alapszakasz, 8. forduló:
Bőny–1. FC Veszprém 1-0 (0-0)
Győr, vezette: Farkas (Kovács G., Kubicsek).
Bőny: Matkovics – Rajzinger, Szentjobbi, Bogyó, Peczár. Csere: Szabó R. (kapus), Németh F., Lódi, Horváth M., Hajmási, Nyíregyházky, Bieder. Játékos-edző: Lódi Tamás.
Veszprém: Spandler – Tatai, Püspök, Boromisza, Apatini. Csere: Schmidmajer (kapus), Kellner, Fehér, Tar, Ruzicska, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerző: Bogyó (40.).
Piros lap: Püspök (40.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2017. november 21. 8:58