Veszprémiekkel nyert a futsal-válogatott

A Tatai Józseffel és Boromisza Dániellel felálló nemzeti együttes barátságos meccsen 3-1-re verte a vendéglátó svédeket.

A magyar futsal-válogatott a hétvégén két felkészülési mérkőzést játszik Svédországban a házigazda ellen, számolt be a vehirsport.hu. Az első találkozót szombaton Norköpping rendezték, amelyen a mieink 2-0-s első játékrészt követően 3-1-re nyertek. Egy hazai öngól mellett Horváth Norbert és Halmási Milán volt eredményes.

A végeredmény mellett érdemes megjegyezni, hogy a svéd válogatott 2012-ben játszotta első mérkőzését, a sárga-kékek tehát nem tartoznak a sportág nagyjai közé.

A két csapat vasárnap (16.45) Eskilstunában csap össze ismét.

A magyar keret:

Kapusok: Mezei Dávid (Berettyóújfalu), Cseresnyés Alex (Göcsej). Mezőnyjátékosok: Boromisza Dániel, Tatai József (Veszprém), Hajmási Milán (Haladás), Gál István, Trencsényi János (Berettyóújfalu), Fridrich Dávid, Horváth Norbert, Pál Patrik (Dunaferr), Nagy Imre, Sánta János (Nyírgyulaj), Horváth Benedek, Birinyi Balázs (FTC).

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2017. november 11. 21:40