nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Pályán a testvérvárosok

Zajlanak a mérkőzések a hatodik alkalommal kiírt testvérvárosok futsaltornáján.

Hatodik alkalommal látja vendégül nemzetközi futsaltornán városunk testvérvárosait az 1. Futsal Club Veszprém csapata. Az élvonalbeli sportklub ezúttal is a fiatalokat célozta meg a rendezvénnyel: Nyitra (szlovákiai), Passau (német), Sepsiszentgyörgy (romániai), Tarnów (lengyel) U12-es gárdái fogadták el ezúttal a meghívást. A mezőny két veszprémi csapattal, a 1. Futsal Club Veszprém és a VFC USE gárdáival egészült ki.

A kétnapos viadal szombati megnyitóján Halmay Gyögy önkormányzati képviselő azon szervezők, csapatvezetők és edzők erőfeszítéseit méltatta, akik nélkül nem jöhetne létre évről évre a rendezvény. ­– Fontos, hogy a testvérvárosok kapcsolata ne csak a politikusokról szóljon, hanem gyerekek találkozzanak egymással, s barátságok köttessenek ­– tette hozzá, majd kiemelte, ennek eléréséhez a sportot tartja az egyik leghatékonyabb eszköznek.

A köszöntő után folytatódtak a mérkőzések a Vetési gimnáziumban, ahol a futsal szabályai szerint, körmérkőzéses rendszerben mérik össze erejüket az alakulatok.

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. november 1. 16:24