Nem sikerült javítani

A veszprémi futsalcsapat szoros meccsen egygólos vereséget szenvedett a Berettyóújfalutól az NB I felsőházi rájátszásának pénteki meccsén.

Forrás:vehirsport.hu

A Dunaferr elleni hazai vereséget (4-9) követően a második helyen álló Berettyóújfalu ellen szerette volna kiköszörülni a csorbát az 1. Futsal Club Veszprém. Ez azonban nem sikerült. Bár a Madarász-csapat rendezni tudta sorait a hétfői nagyarányú fiaskót követően, s rendkívül szoros csatára kényszerítette vendéglátóját, a pontszerzés elmaradt. Rábl és Magyar találatára csak Bognár tudott válaszolni, a bakonyiak így távol kerültek a dobogótól.

Futsal NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 4. forduló:
MVFC-Berettyóújfalu–1. Futsal Club Veszprém 2-1 (1-0)
Berettyóújfalu, vezette: Veres (Viczián, Flinta).
Berettyóújfalu: László – Magyar, Gál, Trencsényi, Szabó P. Csere: Tihanyi (kapus), Mezei, Nagy B., Takács Z., Kovács I., Rábl, Nagy I., Harmati, Kondás. Vezetőedző: Móga Lóránt.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Tar, Boromisza G., Boromisza D. Csere: Spandler (kapus), Hoffer, Petróczi, Gulyás, Püspök, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Rábl (14.), Magyar (25.), ill. Bognár P. (31.).

Rajki Tamás

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2017. április 29. 9:32