nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Plüssállatok költöztek a veszprémi kórházba

A futsalosok kezdeményezése révén több mint ezer plüssfigurával és pénzadománnyal is gazdagodott a Bébimentő alapítvány és a Csolnoky Ferenc kórház.

Az NB I-es veszprémi futsalgárda október 20-i, Haladás elleni rangadójára szervezett jótékonysági gyűjtést. A „Dobj egy Plüssállatot” kezdeményezés sikere meghaladta a várakozásokat, huszonhárom zsáknyi, több mint ezer plüssállat gyűlt össze – tájékoztatott Rajki Tamás, az 1. Futsal Club Veszprém ügyvezetője.

A veszprémi szurkolók ajándékát csütörtök reggel a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályán adták át a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány képviselőinek. – Volt bennünk egy kis félsz, hiszen korábban nem szerveztünk hasonló jellegű gyűjtést, de legnagyobb örömünkre óriási lelkesedéssel álltak a jó ügy mellé szurkolóink. A drukkerek érdeme, hogy ilyen sikeres lett a jótékonysági akció, ismét bizonyították, hogy családként képesek segíteni – méltatta a szurkolói közösséget Rajki Tamás.

Az egyesület vezetőedzője, Madarász János a gárda játékosai és a szurkolók által közösen gyűjtött pénzadományt adta át dr. Szabó Évának, a Bébimentő alapítvány elnökének.

A veszprémi kórház főorvosa leszögezte: jó helyre került az adomány, ami abban segíthet, hogy az éppen „szurit” kapó gyerekek hamarabb megvigasztalódjanak. – Azok a nálunk gyógyuló csemeték, akik ittlétük alatt megszeretik a játékokat, akár haza is vihetik azokat, így minden plüssállat új gazdára talál majd – tette hozzá Szabó Éva.

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2016. december 15. 17:00