nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

A hátulról második legyőzte az elölről másodikat

Az újonc Ferencváros 3-1-re legyőzte az enerváltan játszó Veszprémet a futsal NB I pénteki meccsén.

Az alapszakasz első körének utolsó fordulójában a tabella kilencedik helyén álló FTC-hez látogatott a második Veszprém, amely öt nap alatt már a harmadik meccsét játszotta. A sikerrel megvívott bajnoki és a kupameccs, valamint a sok utazás miatti fáradtság meglátszott a bakonyiak játékán. Nagy Attila révén a zöld-fehérek szerezték az első játékrész egyetlen találatát.

Az enerváltan játszó 1. FCV számos helyzetet kidogozott, de sajnos ki is hagyta azokat. A hajrában Madarász János öt a négy elleni játékra váltott, amit Kulik azonnal góllal büntetett. A hajárban ismét Nagy volt eredményes, a mieink szépítő találatát pedig Tatai jegyezte.

A vereségtől függetlenül kiváló szezont produkáló Veszprém november 28-án a Dunaferr vendégeként kezdi az alapszakasz második körét.

Futsal NB I, 9. forduló:
FTC–1. FC Veszprém 3-1 (1-0)

FTC Népligeti Sportcentrum, vezette: Gál (Borbás, Pápai).
FTC: Sikur – Lak, Andorka, Kertész, Kulik. Csere: Papp (kapus), Nagy A., Birinyi, Horváth B., Jándék, Cséka. Vezetőedző: Csernai Gábor László.
Veszprém: Sárdi – Bognár, Tatai, Boromisza G., Tar. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Füzy, Püspök, Fehér, Petróczi, Hoffer. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Nagy A. (18., 38.), Kulik (36.), ill. Tatai (38.).

Balassa Gergő
2016. november 19. 12:43