Pikáns rangadóval indul az idény

Az előző kiírásban ezüstérmet szerző – két egykori veszprémi játékossal felálló – Dunaferr vendéglátójaként kezdi meg bajnoki szereplését az 1. FC Veszprém hétfő este (18.30) az élvonalban.

Mint arról korábban beszámoltunk, a nyáron hárman is távoztak a veszprémi futsalcsapatból. Németh Péter Dunaújvárosba, a szintén válogatott Vas Ádám pedig a bajnok Győrhöz igazolt. Továbbá Gunther Zsoltra sem számíthat a szakvezetés, aki a továbbiakban a nagypályára koncentrál az NB III-as VLS-nél.

Ami az érkezőket illeti, Fehér Krisztán a Ferencváros, Füzy Zsolt pedig a Vasas mezét cserélte a Veszprémére. Mellettük négy saját nevelésű fiatal – Erdősi Xavér, Hoffer Levente, Petróczi Márton és Sándor Dávid – is csatlakozott az első kerethez.

– Kiválóan sikerült a felkészülésünk, minden úgy alakult, ahogyan terveztem. Az új játéksok beilleszkedtek a csapatba, s mindenki végrehajtotta azt, amit kérte. Úgy gondolom, hogy készen állunk a rajtra – húzta alá Madarász János a hétfői rajt előtt, aki az elmúlt időszakban lejátszott edzőmeccsek tanulságairól is beszélt.

– Az első két-három találkozónkon nem érdekelt a játék minősége, hiszen abban a fázisban elsősorban azt néztem, hogy fizikailag hol tartanak a fiúk. Aztán a bajnokság közeledtével egyre többet számon, s minden olyan dolgot vissza is kaptam, amire építeni lehet a jövőben. Az utóbbi edzőmeccseken pedig olyan teljesítményt nyújtottunk a jobb csapatok ellen is, amely miatt okkal lehetek magabiztos a rajtot illetően. Nagyon nagy potenciál rejlik a társaságban – hangsúlyozta az 1. FCV vezetőedzője.

Hétfőn az ezüstérmes Dunaferr látogat a Március 15. utcai sportcsarnokba, amelynek sorait immáron két egykori bakonyi kiválóság, Reveland Zoltán és Németh Péter is erősít.

– Remek mérkőzésre van kilátás, hiszen a Dunaferr egy remek együttes. De ne feledjük: az utolsó előtti fordulóban parádés teljesítménnyel győztük le őket 4-1-re. Természetesen most is azon leszünk, hogy nyerjünk. Ha sikerülne, olyan lendületet kaphatnánk, ami után nagyon nehéz lenne megállítani minket. De azt gondolom, hogy ellenkező esetben sem lenne semmi gond. Akkor is megyünk előre, hogy valóra váltsuk a dobogós álmainkat – fogalmazott a szakember.

Hozzátette: remek szellemű társasággal dolgozhat. A gárda egyik nagy erőssége a csapategység lehttp://vehirsport.hu/cikk/4058-pikans-rangadoval-indul-az-idenyhet az új idényben.

– A játékosaim rájöttek, hogy csapatként kell gondolkodniuk. Csak együtt lehetünk sikeresek, külön-külön nem. Ehhez szükséges az egymás iránt tisztelet, s a felhőtlen bizalom. Kiváló az öltözői hangulat, szemlátomást mindenki jól érzik magát. Sokat biztatják egymást a fiúk. Remélem, hogy ezt az egyensúlyt semmi sem fogja megbomlasztani. A fiúk is ráéreztek arra, hogy ha egymásért dolgozunk, nagyon sokra lehetünk képesek.

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2016. szeptember 12. 8:53