Veszprémi Kispályás Liga 2016 - Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt

Meghosszabbított nevezési határidővel és csökkentett nevezési díjjal továbbra is várjuk a csapatok jelentkezését a Veszprémi Kispályás Liga 2016/17. évi bajnokságába, melynek színhelye az Erdész utcai sporttelep vadonatúj műfüves pályája lesz.

Meghosszabbított nevezési határidővel és csökkentett nevezési díjjal továbbra is várjuk a csapatokat a Veszprémi Kispályás Liga” 2016/17. évi bajnokságába, melynek színhelye az Erdész utcai sporttelep vadonatúj műfüves pályája lesz.

Tisztelt Csapatok!
Tisztelt Csapatvezetők!

A VSZTE elnökével és a csapatokat képviselő bizottsággal megtörtént az előre jelzett egyeztető megbeszélés. Ott a csapatok kérésére ( a jelen lévők tanúsítani tudják) egy közös értekezletet összehívásában egyeztünk meg a végső döntés megszületése érdekében. Ennek ellenére a VSZTE elnöksége úgy döntött, hogy nem kívánja ilyen formában "megméretni" magát, nem veszi figyelembe a csapatok kérését. Ennek ismeretében a továbbiakban mi sem kívánunk semmilyen formában együttműködni a VSZTE-vel. Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük.

Az események tükrében úgy határoztunk, hogy 2016.02.26-án 12 óráig meghosszabbítjuk a végleges nevezési határidőt.
Az eddig beérkezett 32 előnevezés mellé várjuk a további csapatok jelentkezését. A benevezett csapatokkal egyeztetve optimális formában véglegesítjük a lebonyolítást.
A részvételi feltételek nem változtak (kiírás tartalmazza), kivéve annyiban, hogy több támogató bevonásának köszönhetően az idei szezonra a nevezési díj összegét 70.000 Ft-ra tudtuk csökkenteni.

Bízunk benne - mindezek ismeretében - hamarosan birtokba veszitek az új műfüves pályánkat és élvezetes mérkőzéseket játszatok rajta, illetve egy kulturált helyszínen szórakozhatnak az érdeklődők, szurkolók.

Várjuk mindenki végleges nevezését. Akik az előnevezésüket véglegesíteni akarják és beküldtek minden dokumentumot, azoktól egy megerősítő email elegendő és a befizetést igazoló bizonylat.

További kérdés esetén állunk rendelkezésetekre.

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2016. február 19. 12:26