Tatai visszatért, de ő sem tudott segíteni

Az 1. Futsal Club Veszprém 5-0-ra kikapott a Dunaferr vendégeként az első osztályú bajnokság 10. fordulójában.

Forrás: vehirsport.hu

Elkezdődött a második forduló a futsal NB I alapszakaszában: az ötödik helyen álló Veszprém a második Dunaferrhez látogatott. A térdsérülésből felépülő Tatai József először léphetett pályára az idényben, s rögtön a kezdőcsapatban kapott helyet. Sajnos azonban ő sem tudott lendíteni együttese játékán, a dunaújvárosiak az első játékrész végén már 3-0-ra vezettek. A második felvonásban sokáig nem esett újabb találat, a hajrában azonban újabb két gólt vágott a házigazda. A bakonyiak nem tudtak betalálni.

Az 1. FCV jövő hétfőn (18.30) a Berettyóújfalut fogadja.

Futsal NB I, 10. forduló:
Dunaferr–1. FC Veszprém 5-0 (3-0)
Dunaújváros, vezette: Baghy (Kovács G., Tihanyi).
Dunaferr: Reveland – Aradi, Nagy A., Fekete, Ivacs. Csere: Hegedűs (kapus), Bognár B., Hosszú, Schrancz, Horváth N., Huber, Fridrich, Klacsák, Hajnal. Vezetőedző: Fehér Zsolt.
Veszprém: Schmidmajer – Németh P., Tatai, Boromisza G., Tar. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Boromisza D., Püspök, Gulyás, Vas, Bognár P., László. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Horváth N. (7., 37.), Hosszú (12.), Klacsák (17.), Bognár B. (36.).

Rajki Tamás

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2015. november 24. 10:52