nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
2024. május 11.
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
2024. május 6.
#együttdobban

Vasas a következő ellenfelünk

Berettyón a játékunk újra a régi volt

Csapatunk az elmúlt 3 mérkőzésen nem igazán azt a játékot mutatta, amit megszokhattunk tőlük. A csapatteljesítmény mondhatni zuhanó repülést vett. Az okát mi sem értettük, de a klub vezetősége úgy határozott, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Fiaink kibeszélhették magukból a probléma forrását és egy csapatépítő tréning keretén belül újra "egy csapattá" válhatnak. Vezetőedzőnk Madarász János pozitív visszajelzést kapott az információcsere után. Elmondta, hogy megnyugodhatunk a csapatszellem még él csak kicsit ellaposodott. A beszélgetés után mintha egy másik, már-már mondhatni a régi csapat állt helyt csütörtökön az idei év első kupa mérkőzésen Berettyón. Fiaink egymást támogatva, összpontosítva és csapatot alkotva futsaloztak. Tény a győzelem nem minket illetett, de a mutatott játék reményt ad a továbbiakra.

Bízzunk abban, hogy a csapat mihamarabb visszatalál a már jól bevált és kitaposott útvonalra, melyre 2 éve léptek!!! Szükség is lesz rá, hiszen hétfőn a Vasas csapatát fogadjuk hazai pályán.

Titeket szurkolókat most arra kérünk, hogy gyertek ki és szurkoljunk együtt fiainkért! Lássák, hogy velük vagyunk nemcsak a jó, hanem a rossz periódus időszakában is. Kitartunk mellettük és támogatjuk őket.

Hajrá 1.FCV!!!

2015. október 23. 16:12