Hétfőn újra pontvadászat

Az első 3 pontért fogunk harcolni

Mielőtt beharangoznánk a hétfői mérkőzésünket engedjétek meg, hogy írjunk pár sort a magyar válogatott szerepléséről is.
Mint tudjuk a válogatottunk két pótselejtező mérkőzése kellett ahhoz, hogy kivívja az Európa bajnoki szereplést. Nagy örömünkre az esélyesebb román válogatott csapatot drámai körülmények között sikerült két vállra fektetnünk. Hosszabbítás után az utolsó pillanatban az elért gólunkkal kvalifikáltuk magunkat Belgrádba.
Futsal klubunk minden magyar játékosnak gratulál, többek közt büszkék vagyunk két játékosunkra Németh Péterre és Vas Ádámra, akik képviselték klubunkat.

Ezután a bravúr után hétfőn újra megkezdődik a bajnoki pontvadászat.
Ellenfelünk a Rubeola csapata lesz, akik ellen szeretnénk megszerezni első pontjainkat. Papíron csapatunk az esélyesebb , de mint tudjuk minden a pályán dől el. Fiaink nagyon komolyan készülnek a mérkőzésre. Dolgunkat nehezíti, hogy 3 játékosunkat biztosan nélkülöznünk kell. Tatai Jócit, illetve Bánfalvi Balázst sérülés miatt, míg Boromisza Gábort eltiltás miatt nem láthatjuk majd a pályán.

Szurkolóinkra, mint mindig most is számítunk!!!
Várunk mindenkit a Március 15. Sportcsarnokba a megszokott időben 18.30-kor.

Hajrá 1.FCV!!!

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2015. szeptember 23. 16:13