nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Futsal Piknik

Csapatvezetői értekezlet Veszprémben

Újabb lépést tettünk szeretett sportágunk fejlesztése érdekében. A találkozóra az első osztályú csapatok vezetőit, MLSZ sportvezetőket és a bizottságunk képviselőit invítálta meg klubunk. Szép számmal összejöttünk - de persze volt aki hiányzott - és a bajnokság előtti aktuális kérdésekkel foglalkoztunk. A könnyed, piknik hangulatú megbeszélésen sok téma felvetődött, de ami pozitívum volt és úgy gondoljuk előremutató, hogy a csapatok maximális egyetértésben fogalmazták meg észrevételeiket.

A találkozó produktumaként egy kérdéscsokorból álló levelet fogalmazunk meg az MLSZ és a Futsal Bizottság felé, mely véleményünk szerint tovább segítheti a futsal népszerűsítését, fejlődését.

Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában is hozzájárult a találkozó megvalósulásához és bízunk benne, hogy a következő alkalommal (tervezzük és szervezzük), a hiányzó csapatok képviselői is, illetve a női és az NB2-es szakág tenni akaró képviselői is ötleteikkel, tanácsaikkal, építő kritikáikkal segítik a folytatást...

Hajrá Futsal!

Rajki Tamás
2015. július 27. 14:50