nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Szép búcsú

Egyszerű volt a képlet az utolsó mérkőzésünkön, nem elveszíteni a mérkőzést és negyedikként zárni a szezont.

Igaz, hogy két játékosunkat nélkülöznünk kellett egyéb okok miatt (Németh Peti, Tatai Jóci), de így is a győzelem volt a cél. Bár ez igaz volt az ellenfelünkre is, mert ők sem a legszebb napjaikat élték a rájátszás folyamán. Egyenlő erők feszültek egymásnak, igazi harc folyt a pályán. Lehetett látni, miképp igyekszik mind két csapat az ellenfele fölé nőni. A félidő közepén sikerült megszereznünk a vezetést Bánfalvi révén. Nem sokkal később Vas Ádi is eredményes volt. Ekkor egy picit hátra dőlhettünk. Igaz ez nem sokáig tartott, mert ellenfelünk elég gyorsan kozmetikázta az eredményt. A félidő 2:1-es vezetésünkkel tért végett. A második félidő sem volt túl látványos, ami nem azt jelenti, hogy unalmas lett volna. Nem. Egyszerűen inkább a küzdelem dominált és mind két együttes az eredményességet tartotta szem előtt. Voltak nagy helyzetek itt is ott is, de a kapusok úgy gondolták, hogy többet nem rezdül meg a hálójuk. Az Aramis csapat hősiesen küzdött, azért hogy szépen búcsúzzon a szezontól, de ez most nekünk sikerült. Az eredmény nem változott, így sikerült hazai környezetbe győzelemmel búcsúznunk. Tehát a szép búcsú nem maradt el.

Most a megérdemelt pihenés következik. Fiaink nyári szünetre mennek kipihenni a fáradalmakat, hogy nyár végén újult erővel térhessenek vissza az alapozási időszakra.

Mindenkinek köszönjük az egész éves támogatást! A következő idénybe ismét szeretnénk jól szerepelni, és sok örömöt szerezni. Klubunk szurkolóinknak jó nyaralást kíván!!!

A mérkőzésről készült teljes jegyzőkönyv itt olvasható

2015. június 2. 19:02