nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Nem bírtunk a megerősített Vasassal

Második vereségét szenvedte el csapatunk a Vasas otthonában.

Pályamódosítás miatt, nem épp a legideálisabb körülmények között kerül sor a nyugati csoport 10. fordulójának rangadójára.

Csapatunk továbbra se számíthatott Bényi Kálmira, Vas Ferire és Csejtei Janira.
A mérkőzést óvatos ismerkedéssel kezdték a csapatok.  A hazai csapat találta meg hamarabb a játék ritmusát és a 4. percben megszerezte a vezetést. A bekapott gól felpörgettet minket is és egy szép támadás végén a 8. percben Pálfi Robi távoli találatával egyenlítettünk. Az első félidő hátralévő idejében mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de nem változott az eredmény.
A második játékrész rosszul kezdődött számunkra, mert a Vasas megszerezte a vezetést a 22. percben. Nem adtuk fel és a 26. percben egalizáltuk az eredményt, mely öngólból született.  A mérkőzés kimenetele számunkra a 31. percben dőlt el, mikor is kiállították a Vasas játékosát. Az emberelőnyt nem sikerült gólra váltanunk, sőt a 32. percben egy kontratámadásból ismét hátrányba kerültünk. Ez a szituáció teljesen megzavarta csapatunkat és a hátralevő időben további két gólt (az egyiket 10 méteresből) kapott csapatunk és így született meg az 5:-2-es megérdemelt hazai győzelem.

Összességében csapatunk játékában nem volt benn a győzelem, sőt a pontszerzéshez is szerencsére lett volna szükségünk az NB I-es játékosokkal megerősített Vasas ellen. A mögöttünk lévő győzelemsorozat után természetes a hullámvölgy, bízunk benne, hogy ebből már a Nagykáta elleni kupamérkőzésen kilábalunk. Nagyon messze még a vége!

Csapat: Kasza Viktor – Pálfi Róbert, Vingelman Tamás, Véber Balázs, Szabadfi Péter
Cserék: Jónás Áron, Weisz Zoltán, Korcsmár István, Tar Tamás, Jakab László, Hazuga Soma, Németh Gábor

Mérkőzés jegyzőkönyve itt olvasható

Rajki Tamás
2011. november 26. 14:59