nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Izgalmas végjáték győzelemmel

Előzetesen edzőnk Madarász János nehéz mérkőzésre számított, ami a végére be is igazolódott. Pedig csapatunk nagyon jól kezdte a mérkőzést. Fiaink 12 perc elteltével 4 gólos előnyre tettek szert, ez akár azt is eredményezhette volna, hogy még sem lesz olyan nehéz ez a mérkőzés. A 12. perc után zavar keletkezett csapatunk játékában, amit ellenfelünk 2 góllal büntetett. Sajnálhatjuk a visszaesést, hiszen ha 4 gólos különbséggel vonultunk volna az öltözőbe, akkor valószínűleg nem kellett volna a végéig izgulnunk. A második játékrészt is úgy kezdtük, ahogy az elsőt, kézbe tartottuk a mérkőzést és a 6. perc elteltével ismét 4 gólos előnyre tettünk szert. Ekkor a mérkőzés ismételte önmagát. Újra a csapatjátékunk szétesett, ezzel saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. A végén ugyan 6:5-re sikerült diadalmaskodnunk, de ezt a hullámzó teljesítményt egy erősebb csapat ellen nem tehetjük meg. Mindezektől függetlenül büszkék vagyunk arra az egész éves teljesítményre, melyet fiaink produkáltak, hiszen a legjobbakkal is feltudták venni a versenyt.

Minden szurkolónknak köszönjük az egész évi támogatást! Reméljük a jövőben is kitartotok mellettünk! Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kíván az 1. FUTSAL CLUB VESZPRÉM csapata és vezetősége.

Tar Tamás:
Erre a meccsre is úgy készültünk, ahogy a többire. Megpróbáltuk az ellenfelet az első perctől kezdve letámadni. Voltak olyan taktikai elemek, melyeket igyekeztünk jól kihasználni a mérkőzés egyes periódusaiban, de voltak rossz megmozdulásaink is.  Nagyon jól kezdtünk a mérkőzést, szép és látványos találatokat szereztünk, ami az eredményben is megmutatkozott.  Ezután sajnos kicsit visszaesett a játékunk és buta gólokat kaptunk. Második félidőben Madi újra megpróbált felrázni minket, ami sikerült is. Hiszen a második félidőt is nagyon jól kezdtük, de ezután sajnos a teljesítményünk ismét visszaesett. Ettől függetlenül a lényeg a 3 pont, ami azt eredményezi, hogy az élmezőnyben maradtunk.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható
 

2014. december 16. 14:03