nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Magabiztos győzelem

Mérkőzés előtt a papírforma mellettünk szólt. A kérdés csak az volt, hogy a papírformát a pályára is feltudjuk-e vinni? Tudtuk, ha azt a játékot fogjuk játszani, amit megszokhattunk fiainktól, akkor egy izgalommentes mérkőzést produkálhatunk. Csináltuk a dolgunkat, bár olykor figyelmetlenek is voltunk. Érezni lehetett a mérkőzés elejétől fogva, hogy a nagyobb tudás mellettünk szól.  A játék minősége kézzel tapintható volt a két csapat között. Ettől függetlenül időnként nem volt megfelelő a koncentrációnk, ami azt eredményezte, hogy kapusunknak Sárdi Máténak több bravúrt is be kellett mutatnia. Az első félidőben sikerült 4 gólt szereznünk, de olykor könnyelműsködtünk az ellenfél kapuja előtt és túl kombináltuk támadásinkat. Ez meg is bosszulta magát, hiszen a félidő végén egy komikus gólt kaptunk. A második félidőben sem változott a játék képe, csapatunk uralta a mérkőzést még úgy is, hogy érezhetően nem pörögtünk 100 %-on. A végén magabiztos 10:4 végeredményt értünk el. Viszont láthatóan vezetőedzőnk nem tűnt elégedettnek.

Köszönjük, hogy ismét sokan kilátogattatok a mérkőzésre!

Veszprém: Sárdi –Finta, Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Bényi, Németh P., Boromisza D., Tar, Vas, László. Vezetőedző: Madarász János.
Csömör: Varsányi – Józsa, Szűcs, Kovács I., Varga Cs. Csere: Horváth G. (kapus), Jenei, Szécsi, Sárközi, Szabó B., Maruzsi, Smeló, Husz, Tősér. Játékos-edző: Smeló Dávid.
Gólszerzők: Gulyás (13.), Boromisza G. (13., 23., 28.).Bényi (17.), Tatai (20.), Vas (24.), Boromisza D. (26.), Németh P. (35.), László (38.), ill. Józsa (20.). Szűcs (22.). Varga Cs. (32.), Szabó B. (33.).

László Gábor:
A csapat szerintem megfelelően teljesített, rá tudtuk az akaratunkat erőltetni a csapatra. A helyzeteinket nem tudtuk kihasználni az elején, ez egy kisebb kellemetlenséget okozott.  A későbbiekben az első gól feltörte őket, és ezek után önbizalommal tudtunk támadni és gólokat szerezni.
Nagyon örülök, életem első NB1-es góljának. A csapat is sokat segített ebben, mert a 10 méterest is nekem adták, amit sajnos nem tudtam kihasználni. Szerencsére utána is volt egy lehetőségem, amit gólra tudtam váltani.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható
 

2014. november 25. 0:34