nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Izzadságszagú győzelem

Az ELTE SE otthonában szerezte meg csapatunk a győzelmet.

A 2011. november 14. este 20 órakor kezdődő összecsapás a várt izgalmakat hozta. A kiválóan felkészített, fiatalokból álló ellenfelünk komoly erőbedobásra késztette csapatunkat. Nem kezdődött jól számunkra a mérkőzés és a hazai csapat lendülete a 3. percben góllá érett. Mi nem találtuk a játék ritmusát és sok technikai hibával játszottunk. Az első félidő végére kezdtünk magunkra találni és Tar Tomi remek megindulásainak köszönhetően Korcsmár Isti két találatával sikerült megfordítanunk az eredményt.
A félidőben csinos pom-pom lányok szórakoztatták a nézőket!
Ez minket zavart meg jobban, mert a második félidő 6. másodpercében egyenlítettek a hazaiak. Ismét lassan indult be a gépezet „csapatunk motorjában”. A 34. és 35. percben azonban felpörögtek az események. Egy szöglet után az ELTE megszerezte a vezetést, de szerencsére csapatunk mai legjobbja, Tar Tomi a következő támadásból egyenlített. A következő lehetőséget is gólra váltottuk, amikor Weisz Zoli köszönt be egy szögletvariáció után. A hab a tortán Szabadfi Peti találata volt, mely gyönyörű mozdulattal a mérkőzés legszebb találata volt (egy lövőcsel után könnyed mozdulattal emelt a kapuba). A 37. percben 10 méteres büntetőrúgásból állította be a 4:5-ös végeredményt.
Összességében csapatunk gyenge, hullámzó játékkal őrizte meg veretlenségét és a Ferencváros veresége miatt (a Keszthely ellen, aki a mi soron következő ellenfelünk lesz!) 4 pontra növelte előnyét.

Csapat: Kasza Viktor - Bényi Kálmán, Jakab László, Véber Balázs, Szabadfi Péter

Cserék: Jónás Áron, Tar Tamás, Csejtei János, Pálfi Róbert, Weisz Zoltán, Vas Ferenc, Korcsmár István,

Mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható

8. forduló eredményei

Rajki Tamás
2011. november 15. 10:04