nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Kicsi hiányzott a bravúrhoz

Mielőtt értékelnénk csapatunk teljesítményét engedjétek meg, hogy NEKTEK szurkolóknak köszönetet mondjunk, hisz álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen sokan kilátogattok és támogatjátok az I. FUTSAL CLUB VESZPRÉM fiait. KÖSZÖNJÜK, FANTASZTIKUSAK VAGYTOK!

Az első félidőben sajnos gyengén kezdtünk, fölénk kerekedett a félelem. A vendégcsapattal vívott csatában próbáltunk helytállni. A két csapat egymásnak feszülve, a másiknak utat nem engedve végezte dolgát.  Balázs Zoltán rendre hárította csapatunk próbálkozásait. A bakonyiak a támadások során Tatai Jócit szemelte ki áldozatául… Folyton folyvást a földre került, egyszer még ápolásra is szorult.  Mikor kezdtük már azt hinni, hogy a szünetre 0:0 kijelző állással mehetünk be az öltözőbe, akkor Lódi jó labdát kapott és gólra váltotta (0:1).  A szünet után egy dinamikus és gyors reagálású veszprémi csapatot láthattunk a pályán. A második félidő 5. percében lett volna lehetőségünk az egyenlítésre, de Balázs védése nem engedte.  Az ellentámadásunkra Dróth válaszolt egy újabb találattal (0:2). A mérkőzés 26. percében Tatai Jóci revansot vett és szépíteni tudott (1:2), majd a 27. percben már Vas Ádám passzolta Boromisza Gábornak a labdát, aki nem hibázott és hálóba talált (2:2). Ekkor a csarnok felrobbant. Szólt a taps és a HAJRÁ FIÚK! Vérszemet kaptunk és hittük, hogy akár nyerhetünk is. A mérkőzés 32. percében előnyhöz jutott csapatunk, a bíró piros lappal nyugtázta Palomeque folyamatos reklamálását.  Sajnos fiaink nem tudtak élni az egy emberes előnnyel és egy hibának köszönhetően Dróth Zoltánt juttatták szabadrúgáshoz, amit sajnos gólra váltott (2:3). A mérkőzés utolsó perceiben a csapat edzője úgy gondolta, hogy az 5:4 elleni játékot játszatja fiaival. Hiába minden igyekezett, a mérkőzés állása nem változott. Köszönhetően a RÁBA ETO kapusának, aki klasszis teljesítményt nyújtott.


Gulyás Márk: 
Az első félidő a magam részéről is egyenlő volt a nullával , szerintem tudat alatt nagyon akartuk ezt a sikert  viszont ezáltal görcsössé is váltunk egy kicsit. Ez a pontok illetve a pont rovására ment. Második félidő elején már sokkal nagyobb hőfokon kezdtünk ott szerintem méltó ellenfelei lettünk a Győrnek és több olyan lehetőség is volt, amivel megtudtuk volna szerezni a győzelmet.
Hatalmas fejmosást nem is kaptunk, inkább azt mondta az edzőnk Madarász Madi János, hogy bátran csináljuk meg azokat a dolgokat , amiket edzésen szenzációsan megcsináltunk és végre higgyünk magunkban , hogy simán megtudjuk fogni a Győrt is. Úgy gondolom ezt valahogy sikerült átvinni a játékunkba. Sajnos ez most idén ennyire volt elég . Szerintem a tavalyihoz képest óriási előrelépés és dolgozunk keményen tovább.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

2014. november 11. 0:45