Megvan a következő kupaellenfél

Sorsoltak a magyar kupában és kiderült, hogy kivel kell megküzdenünk a legjobb négy közé jutásért

A Magyar Labdarúgó Szövetség megtartotta a magyar kupa 3. fordulójának sorsolását, melyben csapatunk is érdekelt. Az Admirál HVSE csapatát búcsúztató legénységünk a Nagykáta SE-vel mérkőzhet meg a továbbjutásért.

A kupaküzdelmek kiírása szerint két mérkőzésen dől el a továbbjutás, melynek első körét 2011. november 30-án Veszprémben izgulhatják végig szurkolóink. A Nagykáta az első osztályban szerepel, de ott eddig 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 6 vereséggel a tabella utolsó helyét foglalja el.

Tisztában vagyunk a kupaküzdelem teljesen más kategória és a papírforma az első osztályú ellenfelünk mellett szól, de bízunk benne, hogy ismét egy közönségcsalogató látványos mérkőzésen mutathatja meg tudását csapatunk a Nagykáta ellen.

Pontos időpontot és helyszínt a későbbiekben olvashatjátok honlapunkon.

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2011. november 9. 14:47