nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Mezei Vill - 1. FC Veszprém 3:5 (2:3)

A közel öt órás utazás után visszafogottan kezdett a Veszprém a bajnok otthonában, a negyedik percben már 2:0-t mutatott az eredményjelző.

A vendégek azonban nem adták fel, rendezték soraikat, aminek gyorsan meg is lett az eredménye. A 12. percben Németh kapura lövése megpattant Vas Ádámon, a játékszer Bánfalvihoz került, aki két méterről a kapuba sarkalt, 2:1.A bakonyiak továbbra is lendületben maradtak, a hazaiak pedig teljesen beszorultak kapujuk elé.A 20. percben aztán összejött a Berettyónak a hatodik faultja - tízmétereshet jutott az FCV, amit a csapatkapitány végzett el.  Bényi okosan a kapus lába között egyenlített, 2:2.  Még ugyanebben a percben baloldali támadás végén centerezés végén Bánfalvi elé került a labda, amit a kapuba vágott hat méterről 2:3.

Fordulás után is óriási volt a tempó, mindkét együttes nagy erőkkel támadott. A 25. percben Reveland indította Fintát, tőle Boromiszához került a játékszer, ő két ember közül kilépett, majd az érkező Németh elé tálalt, aki nem hibázott, 2:4. A 33. percben lehozta a Berettyó kapusát, de Reveland mindannyiszor biztosan őrizte kapuját. Aztán a 33. percben a kiváló kapus Gyulyást indította, aki középre passzolt és Boromisza az üres kapuba gurított, 2:5. A Berettyó mindent megtett a szépítésért: az utolsó pillanatokban Rábl oldalról belőtt labdája a kapufa és Reveland mellett talált utat a kapuba, 3:5.

A Veszprém fantasztikus sikert ért el és ezzel bizonyította, méltán tartják dobogóra is esélyes alakulatnak.

 

Kezdő: Reveland Zoltán, Finta Péter, Németh Péter, Boromisza Gábor, Gulyás Márk

Csere: Smidmajer Ádám, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Bánfalvi Balázs, Vas Ádám, László Gábor, Weisz Zoltán

Forrás: Bényi -Virág Rita

 

A részletes jegyzőkönyv itt olvasható

2014. október 10. 23:11