nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
ma
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Döntetlen a rangadón

Mint azt sejteni lehetett a mérkőzés előtt, hogy nagyon nehéz erőpróba előtt állnak fiaink. 

Egy hét alatt a harmadik mérkőzésünket játszottuk. Ez a mérkőzésen is meglátszott.

Dekoncentráltan játszottunk majd egyéni hibákból 2 gólos előnyre tett szert ellenfelünk. Lassan és körülményesen adogattuk a labdát, rengeteg technikai hibát vétettünk.Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a mérkőzés elején, hiszen több játékosunk is tudása alatt teljesített.

Szépítésünk jó pillanatban jött, merthogy visszahoztuk magunkat a mérkőzésbe. Nem sokkal később a szépítésünk után Tatai Jóci az egyik vendégjátékoson törlesztett, ami kiállítást vont maga után. Ez nem könnyítette meg helyzetünket, de ellenfelünk emberelőnyét nem tudta gólra váltani, ami a védekezésünket dicséri. A félidőben az eredmény nem változott 2:1-es vendégvezetésnél vonultunk az öltözőbe. A második félidőben sem változott sok minden, rengeteg hibát láthattunk csapatunktól. Vezetőedzőnk Madarász János változtatott, hiszen a második félidőben már nem sorokat, hanem embereket cserélt. Kapus poszton is váltottunk, Sárdi Máté helyet Reveland Zoltán őrizte a kapunkat, ami utólag jó döntésnek bizonyult, mert védéseivel életben tartotta csapatunkat. Nagy nehézségek árán sikerült egyenlítenünk. Ez azért is dicséretes, mert játékban nem azt a teljesítményt nyújtottuk, amit ettől a csapattól már megszoktunk. A mérkőzés végéig gól már nem született, így 2:2-es eredménnyel zárult a rangadó. 

A mai mérkőzésen szerzett 1 pontot meg kell becsülni, hiszen csapatunk 2 gólos hátrányból állt fel és egyenlített.

Búslakodni nincs időnk, mert pénteken a tavalyi év bajnok csapata vár ránk.


Boromisza Gábor:
Sajnos nem tudtunk felpörögni kellőképpen. Nem tudom mi volt ma velünk… Máshol voltunk egész mérkőzés alatt. Én személy szerint bíztam a sikerben, szerintem a többiek is.  Sajnos nem úgy alakult, ahogy azt mi elterveztük.

 

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

2014. október 6. 23:50