nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
ma
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

A második félidő döntött

Győr (bvr) - Nagyszerű első félidő után végül 8:4-re kikapott a 1. FC Veszprém NB I-es futsal csapata a bajnoki ezüstérmes Győr otthonában.

Győri ETO–Veszprém 8:4 (4:4)

Győr, 500 néző. V.: Kovács G., Czene-Joó. Győri ETO: Tóth Gy. – Ramon, Lódi, Dróth, Hegyesi. Csere: Takács (k.), Harnisch, Palemoque, Solano, Carvo, Dürgő, Bognár, Gorjánácz, Sáhó. Edző: Sole Jordi. 1. FCV: Reveland – Bényi, Németh, Tar, Vas. Csere: Schmidmayer (k.), Finta, Tatai, Boromisza G., Gulyás, Bánfalvi, László. Edző: Madarász János.

Gólszerző: Palomeque 4, 20., 40., Lódi 10., 34., Ramon 14., Solano 29, ill. Vas 8., Tatai 9., 11., Boromisza 20.

A Győr szerzett vezetést, de Vas gyorsan kiegyenlítette az állást. Aztán a válogatott Tatai góljával már a vendégek vezettek. Persze a házigazdák ezt nem hagyták annyiban, Lódi találatával ismét egyenlő volt. A félidő derekánál mintaszerű támadás végén Boromisza ívelt a hosszúra, ahol Tatai kapásból a rövid felsőbe vágta a labdát (2:3). A hátralévő időben még három gólnak tapsolhattunk, előbb egyenlített a Győr, majd vezetéshez jutott, amit Boromisza egyenlített ki.

Szünet után a Győr lerohanta a bakonyiakat, de a Madarász-legénység egyenlő félként küzdött. Sajnos két győri gól is vitatható körülmények között esett. A Veszprém mindent egy lapra feltéve rohamozott, de végül az ETO további két góllal megszerezte a három pontot.

 Forrás: veol.hu

B. Virág Rita

újságíró, szerkesztő

Napló, Pannon Lapok Társasága

Veszprém, 8200,  Házgyári út. 12.

A részletes jegyzőkönyv itt olvasható

2014. október 2. 21:42