nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
ma
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Gólnélküli döntetlennel zárult a dunaújvárosi bajnoki

Három fölényes győzelmet követően ezúttal csak gólnélküli döntetlenre futotta a 1. FC Veszprém NB I-es futsal együttesnek, amely képtelen volt feltörni a hősiesen védekező Dunaújváros hátsó alakzatát.

A negyedik bajnoki forduló előtt Madarász János, a veszprémiek edzője arról beszélt, biztos benne, hogy az újonc újvárosiak bizonyítani szeretnék, jobb sorsra érdemesek. Ráadásul a házigazdákat egykori csapattársa, Baranyai Pál irányítja, régi barátjával néztek farkasszemet.

Az első perctől fogva főlényben játszott a dobogóra törő Veszprém az újonc otthonában. A vendégek gyakorlatilag egykapuztak, teljesen beszorították saját térfelükre az Újvárost. A házigazdák tíz méteren hősiesen védekeztek, s kontrákból igyekeztek veszélyeztetni. A bakonyiak viszont hiába vezették sorra a támadásokat, egyiket sem tudták gólra váltani.

Szüet után sem láthattunk gólt, helyzetet viszont annál többet.

  A FCV kissé fásultnak tűnt, hiányzott játékából az igaz átütő erő, rendre eljutott az ellenfél kapujáig, azonban a labdát nem sikerült átpasszírozni a gólvonalon. 

A bakonyiak alaposan próbára tették az újvárosiak kapusát, Tatai, Finta, Gulyás is többször került nagy helyzetbe, de a hazai hálóőr biztosan állta a sarat. Sárdi Máténak is be kellett mutatnia több bravúrt, hogy megmentse a góltól csapatát, és szerencsére ő is kimagaslóan teljesített.

A Veszprém legközeleb csütörtökön lép pályára, akkor a tavalyi ezüstérmes Győri ETO otthonába szerepel.

Forrás: veol.hu

A részletes jegyzőkönyv itt olvasható

2014. szeptember 30. 14:15