Ez már igen!

Szerdai kupafordulót is sikerrel vette csapatunk, aki 6:4 arányban, megérdemelten győzte le az első osztályú Admirál Haladás VSE csapatát.

A késői időpont ellenére ismét szép számmal várták a szurkolók a mérkőzést, mely jó erőpróbának ígérkezett. A kezdés után a vendégcsapat vette magához a kezdeményezést és a 2. percben megszerezte a vezetést. Szerencsére nem váratott sokat a válasz és a 6. percben Véber Balázs jóvoltából egyenlítettünk, sőt a 12. percben Weisz Zoli bombaerős lövésével már az előny is nálunk volt. Sokáig nem élvezhettük, a 15. percben egyenlítettek a szombathelyiek. Ezzel a szünetben továbbjutásra állt csapatunk.
Természetesen nem döntetlenre játszott csapatunk és a 25. és a 29. perc között Bényi Kálmi, Vas Feri és Tar Tomi jutatott minket megnyugtató előnyhöz. Az utolsó tíz percben a vendégcsapat a támadásait kapuscserével igyekezett támogatni, mely nyílt és látványos futsalt hozott a nézők nagy örömére. A 36. és 38. percben szerzett vendég találatra még Pálfi Robi válaszolt a 37. percben.  Több találat már nem született a mérkőzésen, melyet teljesen megérdemelten nyert meg csapatunk és jutott a magyar kupa legjobb 8 (!!!) csapata közé.
Gratulálunk, szép volt fiúk!

Csapat: Kasza Viktor – Pálfi Róbert, Weisz Zoltán, Bényi Kálmán, Vas Ferenc
Cserék: Jónás Áron, Tar Tamás, Jakab László, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Csejtei János, Korcsmár István

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható!
Kupaforduló eredményei

Rajki Tamás

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2011. november 3. 9:46