nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Ez már igen!

Szerdai kupafordulót is sikerrel vette csapatunk, aki 6:4 arányban, megérdemelten győzte le az első osztályú Admirál Haladás VSE csapatát.

A késői időpont ellenére ismét szép számmal várták a szurkolók a mérkőzést, mely jó erőpróbának ígérkezett. A kezdés után a vendégcsapat vette magához a kezdeményezést és a 2. percben megszerezte a vezetést. Szerencsére nem váratott sokat a válasz és a 6. percben Véber Balázs jóvoltából egyenlítettünk, sőt a 12. percben Weisz Zoli bombaerős lövésével már az előny is nálunk volt. Sokáig nem élvezhettük, a 15. percben egyenlítettek a szombathelyiek. Ezzel a szünetben továbbjutásra állt csapatunk.
Természetesen nem döntetlenre játszott csapatunk és a 25. és a 29. perc között Bényi Kálmi, Vas Feri és Tar Tomi jutatott minket megnyugtató előnyhöz. Az utolsó tíz percben a vendégcsapat a támadásait kapuscserével igyekezett támogatni, mely nyílt és látványos futsalt hozott a nézők nagy örömére. A 36. és 38. percben szerzett vendég találatra még Pálfi Robi válaszolt a 37. percben.  Több találat már nem született a mérkőzésen, melyet teljesen megérdemelten nyert meg csapatunk és jutott a magyar kupa legjobb 8 (!!!) csapata közé.
Gratulálunk, szép volt fiúk!

Csapat: Kasza Viktor – Pálfi Róbert, Weisz Zoltán, Bényi Kálmán, Vas Ferenc
Cserék: Jónás Áron, Tar Tamás, Jakab László, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Csejtei János, Korcsmár István

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható!
Kupaforduló eredményei

Rajki Tamás
2011. november 3. 8:46