nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Tatai Joci a 2013-14-es szezon Legjobb Futsal Játékosa. Pihenőre vonult a csapat

Ma (2014.06.05) este tartja díjátadó gáláját a Hivatásos Labdarúgók Szervezete. Nagy büszkeségünkre veszprémi is képviselteti magát a rendezvényen.

A hagyományoknak megfelelően, az idei évben is a szurkolókra bízták, hogy megválasszák az idei szezon legjobb játékosait. Nagy örömünkre Tatai Joci meggyőző fölénnyel nyerte meg a szavazást. Olyan neveket tudott maga mögé utasítani, mint Rábl János, Dróth Zoltán és Balázs Zoltán. Nem kell őket bemutatni, hiszen mindannyian a válogatott oszlopos tagjai. A szavazáson a mi "kakukktojásunk" (aki még nem öltötte magára a címeres mezt) őket utasította maga mögé.

Joci visszafogottan, de ugyanakkor büszkeséggel fogadta a hírt, ugyanakkor hozzátette ez a díj nem csak az övé, hanem az egész csapaté is!

Gratulálunk neki és bízunk benne, hogy hamarosan címeres mezben szurkolhatunk neki!

A csapat megtartotta évzáró banketjét a Sobri Jóska Kalandparkban, ahol kiváló vendéglátásban részesültünk. Mindenki remekül érezte magát és a szezont önfeledten kiértékelve vonulunk pihenőre. Az FCV július lején kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Rajki Tamás
2014. június 5. 8:31