nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
2024. május 11.
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
tegnap
#együttdobban

Szenzáció: Jöhet a harmadik összecsapás

Csapatunk óriási küzdelemben legyőzte a Berettyóújfalut, és büntetőkkel egyenlítette ki a bajnoki elődöntő páros mérkőzését.

Már az első percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, így egy kicsit megilletődötten kezdett csapatunk. A 7. percben büntetőből egalizált Finta Peti. A 13. percben eldőlni látszott a mérkőzés, hiszen két gyors találattal meglépet az MVFC és a játékrész hátralévő időszakában rutinosan tartották az eredményt.

A fordulás után az FCV percei következtek. Tart Tomi egy percen belül kétszer zörgette meg a vendégek hálóját és egalizálta az eredményt. Sokáig nem örülhettünk, ismét vezetést szerzett a Berettyó. Aki a helyszínen izgulta végig a mérkőzést nem nagyon unatkozhatott, hiszen a 28. percben Bozó Gabi köszönt be Tihanyi kapujába. 10 perccel a vége előtt döntetlenre állt a találkozó. Ekkor kezdődött a futsal fieszta. Mindkét csapat a győzelemért küzdött, előbb a Berettyó volt eredményes Rábl révén, de a 36. percben Bozó Dani beállította a rendes játékidő végeredményét, úgy, hogy kisbüntetőt is hibáztunk.

Következett a 2x5 perces hosszabbítás, ami meseszerűen indult, hiszen egy jogos kiállítás után ismét Finta Peti értékesítette a büntetőt. Előny nálunk és a első 5 perc végéig nem is változott. A folytatásban hasonló szituációban, jogos büntetőt kapott az MVCF, amit Lovas értékesített. Aki még bírta idegekkel a lelátón az készülhetett a büntetőpárbajra. Hihetetlen izgalmak mellett, kapusaink remeklésével a végén felrobbant a csarnok és legnagyobb büszkeségünkre legyőztük Magyarország második legjobb alakulatát. Így a 3. találkozó dönt a döntőbe jutásról (előreláthatólag pénteken kerül sor a mérkőzésre).

Nehéz összegezni a találkozót szavakkal. Aki ott volt látta, aki lemaradt róla sajnálhatja. Gratulálunk a CSAPATNAK!

Csapat: Schmidmajer Ádám – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Boromisza Dániel, Szabadfi Péter
Csere: Kasza Viktor, Finta Péter, Boromisza Gábor, Weisz Zoltán, Gulyás Márk, László Gábor

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2014. április 14. 23:10