nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
2024. május 11.
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
tegnap
#együttdobban

Fordulatos mérkőzésen, hazai győzelem

6-4 arányban maradt alul csapatunk az elődöntő első mérkőzésén az MVFC otthonában

Nagy lendülettel vetette bele magát mindkét csapat a játékba és adódtak is lehetőségek, de vezetést a Mezeivill szerezte meg egy eladott labda után. Ez kissé megzavart minket és a következő percben másodszor is betaláltak a hazaiak. Szerencsére gyorsan jött a válasz, Gulyás Márk jóvoltából. Igaz sokáig nem örülhettünk, hiszen egy megpattanó labda a 8. percben ismét utat talált Revi kapujába. A félidő hátralévő szakaszában a Berettyó a vezetés tudatában taktikusan birtokolta a labdát, így kevés lehetőségünk adódott a szépítésre.

A második játékrész nem kezdődött jól számunkra, hiszen a 22. percben szerzett góllal, már 4:1-et mutatott az eredményjelző és úgy tűnt eldőlt a találkozó. De ami ezután következett ismét bebizonyította, hogy akarattal és küzdelemmel sok mindent el lehet érni. Mindez gólokban mutatkozott meg Boromisza Gabi, Tatai Joci és Tar Tomi találataival egyenlítettünk a 34. percre. A hazai szurkolók nem hittek a szemüknek, újra kezdődött a mérkőzés. A találkozó végjátékából sajnos mi jöttünk ki rosszabbul, hiszen Bényi Kálmi lövését blokkoló Ráblról elöszőr a kapuba gurult a játékszer, majd Tatai Joci igyekezett menteni (kézzel sikerült) a hatoson belül, amiért büntetőt ítéltek a játékvezetők (jogosan) és Lovas nem is kegyelmezett és beállította a végeredményt.

Összességében elődöntőhöz méltó találkozót játszott a két csapat, részünkről ezen a derbin a rutin (természetes hiányosság) hiányzott. Nem tehetünk mást, mint hazai pályán igyekszünk megtenni mindent azért, hogy egy közönségszórakoztató, látványos mérkőzést vívjunk Magyarország 2. legjobb csapatával. Várunk mindenkit sok szeretettel 2014.04.14-én, hétfő este (18.30) a Március 15. úti Sportcsarnokba.

Csapat: Reveland Zoltán, Tatai József, Finta Péter, Gulyás Márk, Boromisza Gábor
Csere: Schmidmajer Ádám, Boromisza Dániel, Tar Tamás, Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Weisz Zoltán, László Gábor

Rajki Tamás
2014. április 5. 21:39