nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
VEHIR FC VESZPRÉM
DEAC
2024. augusztus 16.
Utolsó mérkőzés
MFA
0
VEHIR FC VESZPRÉM
7
2024. augusztus 12.

Tolnán folytatta menetelését csapatunk

Hosszú utazás után lépett pályára csapatunk péntek esete (2011.10.21.) Tolnán. A példa értékű utánpótlás munkát (több fiú és lány korosztályban versengenek futsalban) végző egyesület ellen játszottuk bajnoki mérkőzésünket. A mérkőzés elején látszott a fiúkon az utazás nyomai és sok technikai hibával játszottunk.

Szerencsére a 8. percben sikerült megszereznünk a vezetést Szabadfi Peti találatával. Az első félidő változatos játékot hozott, de több gólt már nem láthattak a szurkolók. A szünetben a szakmai stábunk igyekezett felrázni csapatunkat, mely szerencsére a második félidőben gólokban mutatkozott meg. A 25. percben Vas Feri, a 34. percben Tar Tomi és a 36. percben Bényi Kálmi találataival alakult ki a 4:0-ás végeredmény. A csapatból ki kell emelni Kasza Viktort (a héten ünnepelte születésnapját, ezúton is gratulálunk neki), akinek bravúrjaira ezúttal szüksége volt csapatunknak.
Összességében gyengébb játékkal is megérdemelten szereztük meg a 3 pontot, de bízunk benne, hogy csapatunk a Ferencváros ellen a másik arcát mutatja majd.

Csapatunk: Kasza Viktor – Vas Ferenc, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Pálfi Róbert
Cserék: Jónás Áron, Weisz Zoltán, Csejtei János, Szabadfi Péter, Véber Balázs, Vingelmann Tamás, Jakab László

Részletes jegyzőkönyvet itt olvashatod!

5. forduló eredményei

Rajki Tamás

További cikkek

Remekeltek az új igazolások, kiütéses győzelemmel kezdett a VEHIR.HU Futsal Veszprém Kétség sem fért a Veszprém győzelméhez, amely a futsal NB I első fordulójának hétfő esti találkozóján nagyarányú, 7-0-s győzelmet aratott Magyar Futsal Akadémia vendégeként. elolvasom Veszprém piacvezető hírportálja a névadó szponzorunk Tizenhárom évnyi „csapatmunkát” követően új szintre emeltük együttműködésünket a VEHIR.HU-val: a térség piacvezető hírportáljával főszponzori megállapodást kötöttünk, melynek keretében VEHIR.HU Futsal Veszprém néven versenyzünk a 2024/2025-ös kiírásban. elolvasom Elkészült a hazai menetrendünk! Hivatalossá vált, hogy a 2024/2025-ös kiírás alapszakaszában mely napokon rendezzük hazai találkozóinkat. Az idegenbeli mérkőzések időpontjai egyelőre még nem véglegesek, ezzel kapcsolatban később várható információ. elolvasom Új mezszponzorral a bajnoki döntő felé! Az 1. Futsal Club Veszprém szurkolói ankéttal egybekötött idénynyitó sajtótájékoztatót rendezett csütörtökön késő délután a Március 15. utcai sportcsarnokban. A kék-fehérek bejelentették, hogy négy évre szóló kiemelt partneri szerződést kötöttek az Absolute Teamsport Focivilággal. elolvasom Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom
2011. október 22. 13:36