nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
tegnap
#együttdobban

Tolnán folytatta menetelését csapatunk

Hosszú utazás után lépett pályára csapatunk péntek esete (2011.10.21.) Tolnán. A példa értékű utánpótlás munkát (több fiú és lány korosztályban versengenek futsalban) végző egyesület ellen játszottuk bajnoki mérkőzésünket. A mérkőzés elején látszott a fiúkon az utazás nyomai és sok technikai hibával játszottunk.

Szerencsére a 8. percben sikerült megszereznünk a vezetést Szabadfi Peti találatával. Az első félidő változatos játékot hozott, de több gólt már nem láthattak a szurkolók. A szünetben a szakmai stábunk igyekezett felrázni csapatunkat, mely szerencsére a második félidőben gólokban mutatkozott meg. A 25. percben Vas Feri, a 34. percben Tar Tomi és a 36. percben Bényi Kálmi találataival alakult ki a 4:0-ás végeredmény. A csapatból ki kell emelni Kasza Viktort (a héten ünnepelte születésnapját, ezúton is gratulálunk neki), akinek bravúrjaira ezúttal szüksége volt csapatunknak.
Összességében gyengébb játékkal is megérdemelten szereztük meg a 3 pontot, de bízunk benne, hogy csapatunk a Ferencváros ellen a másik arcát mutatja majd.

Csapatunk: Kasza Viktor – Vas Ferenc, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Pálfi Róbert
Cserék: Jónás Áron, Weisz Zoltán, Csejtei János, Szabadfi Péter, Véber Balázs, Vingelmann Tamás, Jakab László

Részletes jegyzőkönyvet itt olvashatod!

5. forduló eredményei

Rajki Tamás
2011. október 22. 13:36