nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Nagybetűs CSAPATMUNKA, értékes döntetlen

Továbbra is veretlen csapatunk 2014-ben.Közeledik a 100. gólunk!

Igazi futsal csemegének ígérkezett a péntek esti összecsapás, melyre a csapatok helyezése adott okot. Nem is kellett csalódnia a teltházas publikumnak. Jó volt látni, hogy nem csak nálunk egyre népszerűbb a futsal.

A mérkőzés remekül kezdődött számunkra, hiszen a 2. percben remek szögletvariációt váltottunk gólra Boromisza Dani révén. Lüktető játék folyt a pályán, rendesen odatették magukat a fiúk mindkét oldalon. A hazaiak az 5. percben egyenlítettek. Az elkövetkezendő percekben a mezőnyben folyt a játék, mígnem a 12. percben Szabadfi Peti precíziós keresztpasszát „Nagy Bozó” pimaszul pörgette a kapuba. Nem lanyhult a mérkőzés irama és a hazaiaknak a 14. percben sikerült másodszorra is egyenlíteniük. Nem örülhettek sokáig a hazai szurkolók, hiszen a középkezdés után „Nagy Bozó” elemi erővel vágta a labdát 10 méterről Tóth kapujába. A félidő utolsó percében egalizálni tudott a Keszi, így döntetlennel vonultak a csapatok pihenőre.

A lelátón mindenki egybehangzó véleménye volt, hogy sok ilyen mérkőzés kéne a futsal bajnokságban.
A második játékrészben taktikusabb játékot mutatott mindkét csapat, de mérkőzés színvonala így se csökkent. Reveland Zoli ismét bizonyította, hogy biztos pontja a védelmünknek és többször is remekül hárított. Mindkét csapat eljutott a kapufáig, de nem sikerült gólt szerezniük. Az utolsó percben Boromisza Dani buktatásáért (még a hazaiak szerint is) nem kaptuk meg a jogos büntetőnket, így a végső dudaszó után 3:3-as eredményt mutatott a tábla, amit a publikum felállva, roppant sportszerűen hosszú tapssal jutalmazott.

Összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel, hiszen a minimális célunkat elértük és megtartottuk az előnyünket a Keszivel szemben. A csapat kiváló teljesítményt nyújtott és szó szerint egy csapatként küzdött a pályán.

Ezzel a teljesítménnyel a Rába ETO csapatát is képesek lehetünk „megizzasztani” a magyar kupa elődöntőjében (2014.03.08.) Berettyóújfalun.

De előtte még 2014.03.03-án (hétfőn) 18.30-kor hazai pályán zárjuk az alapszakasz küzdelmeit a Szegedi TC ellen. Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a bajnokság 100. veszprémi találatát.

Csapat: Reveland Zoltán – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Marton Bence, Boromisza Dániel
Csere: Schmidmajer Ádám, Tatai József, Boromisza Gábor, Finta Péter, Szabadfi Péter, Weisz Zoltán, Mudra Ákos

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2014. február 22. 21:10