nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Nyögvenyelősen a tabella 3. helyén

Gyenge első félidő után, a második játékrészben sikerült felülkerekednünk a Rubeola FC csapatán.

A mai mérkőzésen beigazolódott, hogy nincs könnyű meccs a bajnokságban. Az influenza nálunk is ritkította a csapatot, így Szabadfi Peti és Finta Peti se tudta vállalni a játékot. Természetesen nem a kifogást keressük, de valami hiányzott az első félidőben. Ennek számszerű eredmény is volt, hiszen a vendégek két kontratámadást is gólra váltottak, míg mi többször is kihagytuk a kihagyhatatlant.

A szünetben tanakodtak is a szurkolók – akik ismét szép számmal látogattak ki – mi lesz a folytatásban. Meglepődöttségüket csak az Angel Cheerleader csapata tudta csillapítani.

A második játékrészben fokozatosan egyre nagyobb nyomást gyakoroltunk a Rubeolára, de a góltalanságot csak a 29. percben tudtuk megtörni Bozó Gábor révén. A 34. percig kellett várni az egyenlítő találatra, amit Bozó Dani jegyzett, sőt a 35. percben Tar Tomi szép emelése után már nálunk volt az előny, ami már a közönségnek is tetszett. A 36. és a 39. percben „Nagy Bozó” két találatával mesterhármast ért el, de a végszó Tatai Jocié volt, aki a végső dudaszó pillanatában vágta a hálóba a labdát és állította be a 6:2-es végeredményt.

Összességében örülünk a győzelemnek, amellyel a csapat a tabella 3. helyére lépett. A találkozót ki kell értékelni (Madi meg is teszi majd) és a hibákat kijavítva készülünk a pénteki (2014.02.21.) Dunakeszi elleni rangadóra.

Csapat: Reveland Zoltán, Bényi Kálmán, Boromisza Dániel, Marton Bence, Tar Tamás
Csere: Kasza Viktor, Boromisza Gábor, Tatai József, Mudra Ákos, Gulyás Márk, Weisz Zoltán, László Gábor

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2014. február 17. 23:11