nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Soroksár kipipálva

A dobogó második fokára jött fel csapatunk a hétfői győzelemmel. A fiúk magabiztos győzelemmel szórakoztatták lelkes szurkolóinkat.

A negyedik fordulóban a Soroksári TE csapata látogatott hozzánk. A rendkívül szimpatikus és sportszerű ellenfél ellen léptünk pályára. Az első félidő kissé biztonsági játékot hozott, de egy szép támadás után Pálfi Robi lepte meg a Soroksár kapusát az alapvonalról leadott lövéssel, mely utat talált a kapuba. Csapatunk folyamatosan melegedett bele a játékba és az első bajnoki mérkőzését játszó Vas Feri egy mintatámadás után megszerezte 2. találatunkat. Erre az ellenfél még tudott válaszolni Balogh Péter révén, de több babér már nem termett nekik. Gyors válasszal Szabadfi Peti bólintott a kapuba és alakította ki a 3:1-es félidei eredményt.

A második játékrészben szintén csapatunk játéka dominált és a 31. és 33. perc között megadtuk a kegyelemdöfést az ellenfélnek. A gólokon Vas Feri (amúgy Csejtei Jani szerezte a gólt, de a sporik elnézték), Weisz Zoli  ésPálfi Robi osztozott. A nézők minden egyes megmozdulást tapssal díjaztak és a technikai hibák után is biztatták a fiúkat. A végeredményt a mérkőzés egyik legjobbja, Pálfi Robi állította be, így a végső dudaszó után megérdemelten 7:1-et mutatott az eredményjelző.

Összességében a kissé pontatlan és "langyos" kezdés után megfelelő koncentráltsággal, egyértelmű játékkal gyűjtötte be csapatunk a 3 pontot és így a tabella 2. helyére lépett. 

Pénteken (2011.10.21. 20 óra) Tolnára utazik csapatunk és igyekszik megtartani előkelő pozícióját a tabellán.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

4. forduló mérkőzései itt olvashatók.

Rajki Tamás
2011. október 18. 8:41