nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Idegenben hibátlan csapatunk

Továbbra is őrzi veretlenségét az FCV, mely Érden szerezte meg a 3 pontot.

Tovább remekel csapatunk, mely az Érdi ASC-t fektette két vállra. Jól indult számunkra a mérkőzés, hiszen már a 2. percben vezetést szereztünk Jakab Laci góljával. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott és Szabadfi Peti két remek találatával 3:2-es eredménnyel vonultunk az öltözőbe. A második játékrész is jól kezdődött számunkra, hiszen egy szép támadás végén a hazaiakról került a kapujukba a labda. Sajnos hamar válaszolt az ellenfél, így tovább izgulhatott a csapatot elkísérő, lelkes szurkolótábor. A mérkőzést a 27. percben két gyors találattal (Weisz Zoli, Wingelman Tomi) döntöttük el. A csapat ezek után már játszotta a saját játékát és Szadafi Peti és Korcsmár Isti további találataival alakult ki az 5:8-as végeredmény.

A győzelemhez a következők járultak hozzá: Kasza Viktor, Weisz Zoli, Jakab Laci, Pálfi Robi, Korcsmár Isti , Jónás Áron, Szabadfi Peti, Csejtei Jani, Bényi Kálmi, Véber Balázs, Vingelman Tomi, Tar Tomi.

Összegezve látszott csapatunkon a heti 3. mérkőzés, de így is megérdemelten szereztük meg a 3 pontot. A részletes jegyzőkönyvet itt olvashatod.

Jövő héten egy kis pihenő után folytatja csapatunk a felkészülést a következő Soroksár (2011.10.17. 18 óra) elleni mérkőzésre.

Rajki Tamás
2011. október 7. 22:50