Rangadó, nézőcsúcs, diadal!

Izgalmas mérkőzésen, meggyőző játékkal tartotta otthon a három pontot csapatunk a Dunakeszi ellen, a forduló rangadóján.

Remek előjelekkel várt mérkőzést láthatott, aki hétfő este kilátogatott a Március 15. úti Sportcsarnokban, hiszen a több válogatottat is a soraiban tudó (bár sérültekkel tűzdelt) Dunakeszi Kinizsi vendégeskedett nálunk. Mi is önbizalommal telve, de a sikereket a helyén kezelve készültünk a derbire. Ennek megfelelően öröm volt körbenézni a csarnokban, hiszen közel 900 néző töltötte meg a lelátót.

A pályán is a rangadóhoz illő játék alakult ki már az első perctől kezdve, mindkét csapat játszotta a futsalt és ennek köszönhetően a kapusoknak akadt dolguk. A 7. percben Vas Feri passza után Tatai Joci kezdte meg a gólgyártást. Felrobbant a lelátó és a mérkőzés színvonalára jellemző, hogy több találat már nem is született a félidő végéig.

A második játékrész elején eldönthettük volna a mérkőzést, de kimaradtak a ziccereink. Persze ilyen a foci és egy védelmi hibát kihasználva egyenlített a Kinizsi. Ez volt a mérkőzésen az a pillanat, amikor csapat és közönség „egymásra talált”, hiszen óriási buzdítással segítették a veszprémi fiúkat. A 27. percben ismét zörgött a vendégháló, a gólt Tatai Joci jegyezte. 10 perccel a vége előtt a Dunakeszi levitte kapusát és mezőnyjátékost küldött helyette a pályára. A remek védekezésünk jutalmaként egy labdaszerzés után Revi kidobását követően Boromisza Gábor emelte félpályáról a kapuba a játékszert. A 29. percben 3:1-et mutatott az eredményjelző és a hátralévő időben nem változott a játék képe, csapatunk roppant fegyelmezetten és taktikusan tette a dolgát. A koronát saját és az FCV teljesítményére Tatai Joci tette fel, amikor is a felső kapufáról vágta be a jogosan megítélt 10 méteres büntetőt. Így 3 perccel a vége előtt megszületett a végeredmény és a közönség állva tapsolta végig a hátralévő időt.

Összességében a szurkolóinknak szeretnénk ajánlani a győzelmünket és bízunk benne a továbbiakban is hasonló lelkesedéssel buzdítják csapatunkat. Külön köszönet a három vezérszurkolónknak.  A játék képe alapján megérdemelten nyertük meg a rangadót és stabilizáltuk a 4. helyünket.

Csütörtökön Berettyóújfalura utazik a társaság, majd hétfőn a Szeged otthonában kell bizonyítanunk.
Legközelebb december 9-én (hétfő) várjuk szimpatizánsainkat a BL induló, bajnoki címvédő Rába ETO elleni mérkőzésre.

Csapat: Reveland Zoltán – Finta Péter, Boromisza Gábor, Tatai József, Vas Ferenc
Csere: Kasza Viktor, Marton Bence, Boromisza Dániel, Tar Tamás, Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Weisz Zoltán, Mudra Ákos, Gulyás Márk

A részletes jegyzőkönyvet itt olvasható

A mérkőzés képekben

A 10. forduló eredményei itt olvashatóak.

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2013. november 19. 1:14