Menetel a csapatunk

A Rubeola legyőzésével ismét fontos pontokat szereztünk a bajnokságban.

A mérkőzés elején érezni lehetett a hazaiakon, hogy tisztelik eddigi eredményeinket és stabil védekezésre rendezkedett be. Mi birtokoltuk a labdát, de mindkét oldalon akadtak helyzetek. Revi szerencsére a helyén volt. A 10. percben törtük meg a gólcsendet, egy Tatai beívelés után Boromisza Gábor bólintott a kapuba. A 14. percben egy vitatható szabadrúgásból Bényi Kálmiról pattant a labda a hálónkba. A szünetig nem is született több gól, igazságosnak tűnt az eredmény a játék képe alapján.

A második félidőben nagyobb fokozatba kapcsoltunk, ami Finta Peti egyéni szólója után Vas Feri találatával érett góllá. Remek iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, hiszen két perc alatt fordítottak a hazaiak és reménykedtek a győzelemben. Csapatunk erősségét és tartását bizonyítja, hogy a 36. percben egy letámadásos labdaszerzésből Marton Bence egyenlített. Lendületben maradtunk és egy remek kombináció végén Finta Peti ragasztotta a hosszú alsóba a labdát. A hazaiak a hátralévő 2 percben a kapus levitelével próbálkoztak, de remekül védekeztünk, sőt Tatai Joci tette fel a koronát a mérkőzésre, amikor két emberről lefordulva bombázott a kapuba.

Összességében egy közönségszórakoztató, változatos mérkőzésen tovább folytatódik a menetelésünk. Pihenésre nincs időnk, hiszen szerdán Dunaújvárosban lépünk pályára kupamérkőzésen, hétfőn (2013.11.18.) este pedig a jó erőkből álló Dunakeszi csapatát fogadjuk.

Csapat: Reveland Zoltán, Finta Péter, Boromisza Gábor, Tatai József, Vas Ferenc
Csere: Sárdi Máté, Tar Tamás, Marton Bence, Bényi Kálmán, Boromisza Dániel, Hazuga Soma, Mudra Ákos, Szabadfi Péter, Weisz Zoltán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

9. forduló eredményei itt olvashatók

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2013. november 12. 0:07