nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Gólzáporos győzelem a magyar kupában

Remekelt a Szombathelyi ESE ellen az FCV. Tetszetős játékkal 14:7 arányban diadalmaskodott és jutott a második fordulóba.

Remekül indult a kupasorozat csapatunk számára. A Szombathelyi ESE ellen magabiztos játékkal sikerült kiharcolni a továbbjutást.

A mérkőzést a kezdetektől fogva kezében tartotta az FCV és szórakoztató játékkal sorra szerezte a gólokat. Csapatunk a Kasza Viktor - Weisz Zoltán, Korcsmár István, Jakab László, Pálfi Róbert sorral kezdet, míg a padon Korcsmár Tamás, Vingelman Tamás, Tar Tamás, Véber Balázs, Szabadfi Péter, Csejtei János és Vas Ferenc várt a bevetésre. az első félidő impozáns 8:1-es eredménnyel zárult. A mai mérkőzésen mutatkozott be Vas Ferenc, aki sérüléséből felépülve két góllal mutatkozott be.

A második játékrészben Németh Gábor és Tóth Gábor edzőpáros több taktikai variációt is kipróbált, gyakoroltatott a csapattal, így az ellenfélnek is több lehetősége adódott, mellyel éltek is. Az estei időpont ellenére a szép számban kilátogató nézők gól gazdag második félidőnek örülhettek.

Gólszerzőink: Tar Tamás (4), Pálfi Róbert (1), Weisz Zoltán (1), Véber Balázs (1),  Korcsmár István (2), Jakab László (1), Vas Ferenc (2), Csejtei János (1), Szabadfi Péter (1)

Csapatunk teljesen megérdemelten jutott tovább a sportszerű szombathelyiekkel szemben.

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt olvashatjátok!

Nincs megállás, a csütörtöki pihenő után pénteken már ismét bajnoki mérkőzést játszik csapatunk Érden (19.45)!

Hajrá FCV!

Rajki Tamás
2011. október 6. 7:16