nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Továbbra is veretlen az FCV!

Izgalmas mérkőzésen mutatkozott be csapatunk hazai környezetben. A tavalyi ezüstérmessel játszott 3:3-as döntetlent.

A vendégek késés miatt negyed órával később indult útjának a labda a csarnokban. A nézők, akik megtöltötték a lelátót türelemmel várták a kezdést. Sajnos csapatunknak nem tett jót a csúszás és a mérkőzés elején hamar kétgólos hátrányba került.

A csapat az első félidő második felére kezdett magára találni és a szép támadásokkal jelezte, hogy van keresnivalója a mérkőzésen. Az akarásnak siker lett a vége, a félidő előtt egy felívelésből Bényi Kálmi szerezte meg a szépítő találatunkat (jegyzőkönyv szerint Pálfi Robi).

A szünetben nekünk sikerült jobban rendezni sorainkat és kezdeményező jelleggel léptünk fel a második félidőben. Weisz Zoli fejesével a 24 percben már 2:2 volt az eredmény. A csapat megérezte a lehetőséget és nyomás alatt tartotta a jó erőkből álló ellenfelét. Egy szép támadás végén Szabadfi Peti beadásából Pálfi Robi már előnyhöz jutatta az FCV-t.

A rutinos ellenfél érezte, hogy itt csak létszámfölényes szituációban van esélye a pontszerzésre, így a támadásaikat a kapus lecserélésével igyekeztek támogatni. Kiválóan védekeztünk, de egy megpattanó labda a 39. percben utat talált a nagyszerűen védő Kasza Viktor kapujába.

A hátralévő egy percben tovább támadott csapatunk, míg a vendégeken érződött, hogy elégedettek az 1 ponttal.

Összességében jól sikerült a hazai bemutatkozásunk és úgy érezzük értékes pontot szereztünk a Dupont FC ellen.

Erőltetett hét vár a fiúkra, hiszen szerdán magyar kupa mérkőzésen fogadjuk a Szombathelyt, (a mérkőzés 20.30-kor lesz, melyre várjuk a kedves nézőket), míg pénteken (19.45) Érden játsszuk soron következő bajnok mérkőzésünket.

Rajki Tamás
2011. október 3. 21:39