nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Hazai pályán is bemutatkoznak

A kiütéses diadallal kezdő 1. Futsal Club Veszprém hétfőn (18 óra) játssza első hazai bajnokiját a Dupont FC ellen az egyetemi csarnokban.

Forrás: www.vehir.hu     Szerző: Zatkalik Dávid

Kiválóan sikerült a megyeszékhely nyáron alakult futsal együttesének bemutatkozás az NB II Nyugati csoportban, hiszen a bakonyiak idegenben 6:1-re verték a szintén újonc szombathelyieket.

– Ha nem is ilyen különbséggel, de mindenképpen győzelemre számítottam az első körben. Az első félidőben minden összejött, jó védekezésből kontrákat tudtunk vezetni, amelyekből be is találtunk. A második játékrészben azonban túlságosan megnyugodtunk, kissé kapkodóvá vált a játékunk, nem sikerültek a passzok, s a helyzetek kimaradtak. Mindez talán a lámpaláznak is betudható – tekintett vissza a találkozóra Németh Gábor edző.

A hétfői hazai premieren már egy jóval erősebb gárdával találkozik a Veszprém.

– Mint minden meccsen, ezúttal is győzelmet várok, aztán majd meglátjuk, hogy az ellenfél mit enged megvalósítani az elképzeléseinkből. A Dupont a tavalyi Külker csapatából alakult, amely az előző kiírás második helyén végzett, ám az osztályozón alulmaradt a Csömörrel szemben. A keretük nemigen változott az óta, így kijelenhető, hogy komoly játékerőt képviselő brigád vár ránk. Szeretnénk ezúttal is a saját játékunkat nyújtani, amely a biztonságos védekezésből vezetetett támadásokra és a pontos befejezésekre épül. Értékmérő lesz az összecsapás, amelyből sok mindent le lehet majd szűrni – hangsúlyozta a szakember.

Érdekesség, hogy a bakonyiak szerdán Magyar Kupa mérkőzésen éppen az első fordulóban kiütött szombathelyieket fogadják. Németh Gábor megjegyezte: a hét közepén is a legerősebb összeállításukban lépnek pályára, s egyértelmű céljuk a továbbjutás.

Futsal NB II Nyugati csoport, 2. forduló:
Október 3. (hétfő) 18:00
1. Futsal Club Veszprém–Dupont FC
Veszprém, Stadion munkacsarnok
A belépés ingyenes!

Rajki Tamás
2011. október 3. 10:05