nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Megint 3:2, nem ide!

Küzdelmes, taktikus mérkőzésen ismét nyert helyzetből vesztettük el a mérkőzést a Cső-Montage ellen.

Abban a tudatban léptünk pályára, hogy amennyiben sikerül nyernünk nagy lépést teszünk az osztályozó felé. Ennek ellenére a vendégek szereztek gólt egy támadás végén, sőt újabb helyzetük támadt, amit sikerült Kasza Viktornak hárítani. Az 5. percben felébredt csapatunk és sorra alakítottuk ki helyzeteinket. A 10. percben egy szép támadás végén Vas Feri egyenlített. Lendületbe maradtunk és háromszor is a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól. Így döntetlennel vonultak a csapatok pihenőre. A lelátón joggal bosszankodtak a nézők a kihagyott helyzetek miatt.

A második játékrészben látszott, hogy a vendégeknek az egy pont is elegendő a bennmaradáshoz. Mi kissé tanácstalanul igyekeztünk gólt szerezni, ami Finta Peti révén a 29. percben sikerült is. Nem örülhettünk sokáig a vezetésnek, hiszen két perc múlva egyenlített a Cső, de még ebben a percben kiállították a vendégektől Szalay Gábor, ezért kettő percig emberelőnyben támadhattunk. Jól védekezett a vendégcsapat, így nem sikerült gólra váltanunk az előnyt. Jött, ami ilyenkor törvényszerű és egy kontratámadás végén Bényi Kálmiról került a kapunkba a labda (ilyen nincs). Öt perc volt vissza ekkor még a mérkőzésből és mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében, a kapuslevitellel is próbálkoztunk, de nem jártunk sikerrel, így ismét elszalasztottuk a lehetőséget, hogy leszakítsuk magunk mögül a DEAC-ot (kikapott a BME ellen hazai pályán 3:7-re).

Ezúton köszönjük a szurkolóinknak az egész éves biztatását és buzdítást.

A jövő héten a Csömör (2013.05.21.) ellen ismét lehetőségünk van, hogy elérjük áhított célunk első lépését, az osztályozó kiharcolását.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Hazuga Soma, Leitold Tamás, Molnár Péter

Csere: Varga Tamás, Bakay Ferenc, Finta Péter, Pálfi Róbert, Farkas László, Weisz Zoltán, Vas Ferenc


Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2013. május 13. 22:43