nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Jó játék, de vereség

Nagy küzdelemben vesztesen hagyta el a pályát csapatunk a BME vendégeként.

Koncentráltan és jól kezdtük a találkozót, hiszen Hazuga Soma szép találatával már a 2. percben vezetést szereztünk. Kontrajátékra rendeződtünk be és fegyelmezett védekezésből igyekeztünk felépíteni támadásainkat. Kasza Viktor remek védéseivel adott önbizalmat a csapatnak. A 3. percben már kétgólos volt az előnyünk, hiszen Finta Peti váltott gólra egy szabadrúgást. A hazaiak mindent megpróbáltak a gólszerzés érdekében, de kiválóan működött az erősségünk, a védekezés. Így a félidő végéig nem is változott az eredmény.

A második játékrészben a játék képe nem változott, a BME birtokolta többet a labdát és mi a labdaszerzésekből igyekeztünk támadásokat vezetni. A 27. percben egy ütközés során megsérült Kasza Viktor – nincs szerencsénk – aki mindvégig remekül állta a lövések útját. A 28. percben egy kapu elé lőtt labdát sodortak be a hazaiak és szépítettek. Németh Gábor egyből időt kért és igyekezett megnyugtatni a fiúkat. Sajnos csak részben sikerült, mert egy védelmi hibánkat kihasználva egalizált a BME. Igyekeztünk visszavenni a vezetést és a hazaiak se mondtak le a győzelemről, ezért egy izgalmas időszakot hozott a mérkőzés hátralévő szakasza. Balszerencsénkre és a nagy akarásnak köszönhetően Finta Peti veszített labdát középen, amit gólra váltott a BME a 34. percben. A hátralévő időszakban minden energiánkat mozgósítottuk, levittük a kapusunkat is, de nem sikerült gólt szereznünk.

Összegezve a vereség azért fájó, mert ezzel az akarattal a múlt héten megnyerhettük volna a hazai mérkőzésünket és nem lennénk nehéz helyzetben. A hátralévő mérkőzéseinket meg kell nyerni a bennmaradás érdekében. A most mutatott hozzáállást és koncentrációt kell átmenteni és akkor elérhetjük célunkat.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Jövő héten (2013.05.13 18.30 óra) a rájátszás utolsó hazai mérkőzését vívjuk a Cső-Montage csapata ellen a Március 15. úti sportcsarnokban.

Csapat: Sárdi Máté – Bényi Kálmán, Hazuga Soma, Leitold Tamás, Molnár Péter

Csere: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Szabadfi Péter, Farkas László, Finta Péter, Marosvölgyi Tamás, Tar Tamás

Másik mérkőzés: Cső-Montage – Csömör FC 8:4

Rajki Tamás
2013. május 7. 8:05