nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Szégyeljük magunkat!

A tegnapi vereséggel nehéz helyzetbe sodortuk magunkat a bennmaradásért vívott küzdelemben.

Súlyos vereséget szenvedett csapatunk a DEAC ellen hazai pályán. Mindkét csapat nagy elánnal vetette magát a mérkőzésbe és ennek köszönhetően mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A vezetést a vendégcsapat szerezte meg, de sikerült egalizálni, sőt Pálfi Robi góljával 2:1-re vezettünk is. Sajnos ez volt az utolsó alkalom, hogy nálunk volt az előny. Egy rossz kapuskidobásból elkerülhető gólt kaptunk és ezután teljesen megzavarodott csapatunk és sorra kaptuk a gólokat, sőt Tatai egy szabálytalanság után (ismét) kiállítás sorsára jutott. Így a félidőt 2:5-ös hátrányban zártuk. A kilátogató nézők bíztak benne, hogy sikerül a szünetben rendet rakni a fejekben és ledolgozhatjuk a hátrányunkat.

Nem így történt és a vendégek játszhatták a saját kontrajátékukat. Mi küzdöttünk és akartunk, de nem volt tudatosság, és ahogy telt az idő jöttek a technikai hibák. Sőt ahogy ilyenkor lenni szokott kontratámadásokból újabb gólokat kaptunk, amire Leitold Tomi tudott csak válaszolni. A lefújás után így az eredményjelző 4-9-et mutatott, ami nehéz helyzetbe sodorta csapatunkat.

Összességében elszomorító, hogy nem tudtunk élni a lehetőségünkkel, hogy bebiztosítsuk legalább az osztályozós helyünket. A hátralévő három mérkőzésünkön mindent meg kell tennünk, hogy megőrizhessük NB1-es tagságunkat. A következő mérkőzés 2013.05.06-án a BME ellen, idegenben következik.

Csapat: Varga Tamás – Bényi Kálmán, Leitold Tamás, Tatai József, Molnár Péter

Csere: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Farkas László, Tar Tamás, Hazuga Soma, Vas Ferenc, Udvardi Márk

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható

Rajki Tamás
2013. április 30. 8:42