nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Megvan a várva várt siker a rájátszásban

Magabiztos második félidei játékával értékes pontokat szerzett csapatunk a kiélezett alsóházi rájátszásban.

Az első játékrészben mindkét csapat a biztos védekezésre helyezte a hangsúlyt, így kevesebb támadást láthatott a kilátogató publikum. A legnagyobb ziccert nekünk sikerült kihagyni és a vendégeknek nem adtak meg egy gólt, amit szabálytalanság előzött meg. Varga Tomi remekelt a kapuba. Ennyi történt összegezve az első félidőben.

Jól folytatódott a pihenő után számunkra a mérkőzés, hiszen, Bényi Kálmi bombázott a kapuba a 21. percben egy szabadrúgást. Ez magabiztossá tette csapatunkat és tovább nőtt a mezőnyfölényünk. A 28. percben kontratámadás végén Tar Tomi növelte kettőre az előnyünket. Sőt a hatodik szabálytalanság után járó tízméterest Varga Tomi vágta a hálóba és ezzel megszerezte első futsal találatát (ez sokba fog kerülni neki). A háromgólos hátrány végett a Csömör a kapus-mezőnyjátékos cseréjével, de csapatunk remekül védekezett és egy labdaszerzésből Pálfi Robi passzolt higgadtan a hálóba. A 40. percben szépítettek a vendégek, de ez már nem befolyásolta győzelmünket.

Összességében régóta várt győzelem született, ami a játék képe alapján teljesen megérdemelt. A csapat egységét bizonyítja, hogy két meghatározó játékosunk nélkül sikerült elérni a sikert.

A másik mérkőzésen a DEAC megverte a Cső-Montage csapatát, így továbbra is kiélezett harc folyik az NB1-es tagság megőrzéséért. Csapatunk a következő fordulóban szabadnapos. Legközelebb, 2013.04.29-én (hétfő) 18.30-kor fogadjuk a DEAC csapatát, hazai pályán. Számítunk minden szurkolónk segítségére, hajrá FCV!

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Csapat: Varga Tamás – Bényi Kálmán, Leitold Tamás, Farkas László, Molnár Péter

Csere: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Bakay Ferenc, Tar Tamás, Marosvölgyi Tamás, Vas Ferenc

Rajki Tamás
2013. április 16. 8:44