nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Kiélezett küzdelemben maradtunk alul

2:1 arányban vereséget szenvedett csapatunk a Cső-Montage ellen.

Amint számítani lehetet kiélezett, küzdelmes mérkőzést játszott az FCV a rájátszás 3. fordulójában, sőt Finta Péter kiállításával újabb veszteséget szenvedtünk.

A Varga, Bényi, Hazuga, Tar és Molnár kezdőcsapattal felálló FCV kemény védekezéssel és abból induló kontrajátékra rendeződött be az idegenbeli találkozóra. Kemény küzdelem folyt a pályán, látszott mindkét csapat megtesz mindent céljai eléréséért. A 13. percben a hazaiaknak sikerült gólt szerezni, amire a szünetig nem tudtunk válaszolni. A második játékrészben félidő komolyabb eseménye sajnos ismét minket érint negatívan, hiszen Finta Peti egy visszahúzás után egyből piros lappal mehetett zuhanyozni. Kiállítást átvészelve a biztonság mellett igyekezett egyenlíteni csapatunk, ami a 32. percben Molnár Peti találatával sikerült is. Már elkönyvelte mindenki a döntetlen, de a 39. percben a hazaiak ismét megszerezték a vezetést, amit már nem tudtunk egalizálni.

Összességében csapatunk keményen küzdött és megérdemelte volna legalább az egy pontot, de ez a sportot is gólra játsszák, amiből a hazaiak többet szereztek, mint mi. Küzdünk tovább és nem adjuk fel célunkat egészen a végletekig, hogy megőrizzük első osztályú tagságunkat.
Ennek érdekében jövő hétfőn (2013.04.15.) hazai pályán 18.30-kor kell átlépni saját árnyékunkat és megszerezni győzelmünket a Rubeola FC ellen.

Csapat: Varga Tamás – Bényi Kálmán, Hazuga Soma, Tar Tamás, Molnár Péter

Csere: Kasza Viktor, Finta Péter, Bakay Ferenc, Szabadfi Péter, Vas Ferenc, Leitold Tamás, farkas László

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Másik mérkőzés: BME Docler – DEAC 4:3

Rajki Tamás
2013. április 9. 8:30