nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Alsóházi rangadót veszítettünk

A rájátszás 2. fordulójában ismét nagy lehetőséget szalasztottunk el a MAFC ellen és tovább kell küzdenünk a bennmaradásért.

Hihetetlenül rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen 30 másodperc elteltével vezetést szereztek a vendégek. A „lelki sokkból” a 10. percben sikerült kikeverednünk, amikor Tatai Joci szép találatával egyenlítettünk, sőt két perc múlva Molnár Peti találatával már az FCV vezetett. A félidő hátralévő részében mindkét oldalon adódtak helyzetek, de gól nem született.

A második játékrészben (megint) „bennmaradtunk” az öltözőben és két perc alatt a MAFC visszavette a vezetést. A 24. percben újabb találattal már kétgólos előny volt a vendégeknél. Szerencsére a 25. percben egy szép támadás végén Molnár Peti találatával visszajöttünk a meccsbe. Izgalmas, parázs játék volt a pályán ebben az időszakban. A 29. percben egy kontratámadás végén ismét kettő volt a különbség a MAFC javára. A 33. percben Bényi Kálmi (a jegyzőkönyv szerint Tatai Joci) talált a hálóba. A hátralévő időszakban rohamozott az FCV, de Tatai Joci 38. percben megkapta 2. sárgalapját, ezért felmutatták neki a piros lapot és három emberre fogyatkoztunk. Fél perccel a mérkőzés vége előtt kiegészültünk és megpróbáltunk mindent, de nem sikerült az egyenlítés.

Összességében vitatható játékvezetői ítéletekkel, több rövidzárlattal hoztuk magunkat nehéz helyzetbe a bennmaradásért folytatott küzdelemben. Ismét hosszabb szünet következik a bajnokságban (a válogatott szereplés miatt), legközelebb 2013. április 8-án a Cső-Montage vendégeként szerepel csapatunk. Semmi nincs még veszve, de a rájátszás két mérkőzéséből leszűrhető, hogy maximális akarattal és koncentrációval lehet csak helyünk a futsal legmagasabb osztályában. Erre a csapat alkalmas, de mindenkitől még több kell célunk eléréséhez.

Csapat: Varga Tamás – Bényi Kálmán, Tatai József, Farkas László, Molnár Péter

Csere: Kasza Viktor, Finta Péter, Pálfi Róbert, Szabadfi Péter, Bakay Ferenc, Leitold Tamás, Marosvölgyi Tamás

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható.

A rájátszás 2. fordulójának másik eredménye Csömör FC – Cső-Montage 5-8

Rajki Tamás
2013. március 19. 9:41