nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Angel Cheerleaders a Futsal Gálán

Büszkén jelentjük be, hogy csinos lányaink képviselik idén Veszprém színeit a Futsal Final Fourba. Sok sikert lányok és ügyesek és szépek legyetek!

Angyali üdvözlet

   
 





A tavalyi évben, Veszprémben mutatkozott be a futsal szeretőknek az Angel Cheerleaders.

Üdvözletüket küldik minden futsal barátnak és igérik, hogy idén, Győrben még jobb és szebb produkciókkal (no, meg lányokkal - a szerk.) lepik meg majd a Magvassyba kilátogató kedves nézőket.

Az angyalkákat mindkét nap meglehet majd csodálni a Futsal Magyar Kupa Döntők és Gála rendezvényen, ahol mellettük mindkét nap, meglepetés cheerleaders csapatok is fellépnek majd.

Most lássuk, mit is lehet tudni a mi Angyalainkról!

Februárban múlt egy éve hogy megalakult a veszprémi Angel Cheerleaders Team. Műsorukkal már több helyen is bemutatkoztak az országban, Veszprémben pedig szinte heti rendszerességgel láthatjuk őket.



A csapat alapítója, edzője és koreográfusa a Győri Balettiskolát és Táncművészeti Főiskolát végzett Molnár Panni táncművész, és koreográfus.

Merre, hol szoktatok fellépni? - Megalakulásunk óta az egyetemi csapatok meccsein kívül - mondja Panni - az egyre népszerűbb veszprémi futsal csapat mérkőzésein is rendszeresen táncolunk, illetve számos helyen találkozhattok még a csinos lányokkal. Megtaláltok minket facebookon is:
http://www.facebook.com/AngelCheerleaders , ahol nyomon követhetitek hogy mikor és hol lépünk fel.







 

Rajki Tamás
2013. március 7. 9:14